De uitdaging
De uitdaging

De uitdaging

De uitdaging

Je hebt mijn blog van gisteren gezien, zo niet, kijk je maar eens even een pagina terug. Ik heb daar een originele foto uit de collectie van chantal bewerkt en als frame gebruikt. Chantal kwam al met de opmerking om er een uitdaging van te maken. De originele foto kunt u hier bekijken en opslaan voor uzelf. Ik zou zeggen maak er wat moois van en plaats dat op uw eigen blog met een verwijzing naar Chantal en naar hier. En nee, er valt niets mee te verdienen, het moet alleen maar leuk zijn. Iemand die het frame als png of psd bestand wil hebben wil hebben, dat kan ook, zet maar in de reactie en ik stuur het u toe. Hierboven staat het uitgangspunt. u kunt ook de afbeelding hierboven opslaan als, en meteen aan de slag gaan… Ik ben benieuwd wat er ontstaat, een zeker F uit B heeft de uitdaging al aangenomen, nu u nog…

18 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Ot. Het was idd. wel veel lezen over Woody Guthrie, en dan had Ollie ook nog een mooie aanvulling.
  Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

 2. We hebben de foto in PSP van je ontvangen. Hartelijk dank. Als het weer wat minder wordt, minder MG cabrio-weer, dan ga ik er naar kijken.
  OT. Vandaag een mooie rit gemaakt naar Vaassen, via Elspeet en Vierhouten. Helemaal binnendoor. Dan is Nederland echt mooi met de kap naar beneden.
  Saludos de Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.