Het is spannend in Winschoten
Het is spannend in Winschoten

Het is spannend in Winschoten

Renesmurf dacht van hé, ik doe er meteen twee, en ik dacht, dat is niet eens een slecht idee. De ene in de gasthuislaan en de andere in de Berkelstraat.

Gasthuislaan

Trafohuisjes bVision.nl

Het volgende trafo huisje is gespot door Rene van Renesmurf.nl en staat in Winschoten tegen het sterrenbos aan de gasthuislaan. Het sterrenbos is een park in winschoten, nu deel uitmakend van de gemeente Oldambt. Het is een standaard rechthoekig huisje, maar wel met een mooie kraag onder de dakrand.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 53.142507 en 7.028138 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Berkelstraat

Trafohuisjes bVision.nl

En we blijven in Winschoten, deze keer in de Berkelstraat, en het huisje was nog even zoeken in Google Maps. Het lijkt een beetje op dat van de Gasthuisstraat, maar deze most de mooie rolkraag en is daardoor eigen erg saai en staat ook nog op een sinificant vereerde plaats, zo halverwege het trottoir.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 53.134367 en 7.026717 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Het is zeker spannend in Winsum, Rene stuurde de tweede serie al.
  oma

  ot, van mij mag buiten roken verboden worden, kan nu regel matig niet achter op ons erf zitten door de rook van de buren, ik hoest me dan kapot door mijn allergie. oma

 2. Twee dertien in een dozijn huisjes, maar wel significant voor de naoorlogse bouw. Wel grappig dat bij die ene het voetpad er om heen loopt.
  OT Nog reuze bedankt voor beide locfoto’s op station Maastricht. Ik ben er erg blij mee, want op deze locatie kom ik niet veel per jaar.
  Spoorse groeten Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.