Genoten
Genoten

Genoten

Als ze geen Erdinger hebben, drink ik een Westmalle, als ze beiden niet hebben ga ik ergens anders heen

bVision Photography

Het was puur genieten gistermiddag in het Limburgse heuvelland. Onderweg tik ik af en toe de Mergellandroute aan, maar meestal vind ik mijn eigen wegen wel. Zo was ik gisteren in Vroelen en Schey, voor veel Limburgers ook volkomen onbekende namen. Maar ik was ook op bovenstaand adres, in Mechelen. Daar ligt een restaurant met een minicamping en een forellenvijver. Je krijgt dorst van het rijden in de zon, en we waren vergeten om wat water mee te nemen. En nu zit ik met een kater, nee, niet van de Westmalle, maar door het maken van een pure beginnersfout. Het focussen op een verkeerd onderwerp. Ik wilde het glas en het kopje capo op de achtergrond meenemen, zonder mijn vrouw op de foto te zetten. En dat is prima gelukt. Maar met bier is het net als met mooie vrouwen, de benen horen erbij, en als je die afknipt is de foto waardeloos. En om u te laten zien wat ik bedoel plaats ik die waardeloze foto toch, als les in hoe het niet moet…

bVision Photography

19 Comments

 1. Toch weet ik, uit Noord Holland, wel waar Vroelen te vinden in. Maarja, ik was, aan het eind van de lente van dit jaar, dan te vinden in Noorbeek. Moet je wel heel raar wandelen om niet ook door Vroelen en Schey te komen. Mooi daar! Maar ik moet toegeven, ook ik werd dorstig van die omgeving. Volgende keer (das begin september) ook maar eens zo’n Westmalle proberen)

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Je zult gelijk hebben, als ik de foto nu zie denk ik je hebt gelijk.
  Maar ik vind het nog wel leuk.
  De Mergellandroute is wel een mooie route om te volgen. oma

  ot, wat het hoesten betreft ben ik nu weer een stuk stiller geworden, ik hou me aan je vast.

 3. Foute foto of niet, met zulk weer niet belangrijk. Dat biertje smaakte gewoon lekker.
  De Mergellandroute of de Heuvellandroute, ik zou hem zo willen rijden. Helaas is Zuid Limburg niet vlakbij de deur. Op een dag op en neer ga ik niet met Mara. Dan willen we minstens drie dagen genieten. Dus dan komt er een hotel bij.
  Dinsdag zijn wij met de MGB op stap geweest. Was prachtig weer. Niet te warm. Zijn naar Heerde, Vaasen en Veesen geweest langs de IJssel. In Veessen een stellingmolen bezocht. Dat vond ik als molengids best mooi.
  Saludos de Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.