MacDrek of broodje poep
MacDrek of broodje poep

MacDrek of broodje poep

Tijdens mijn knipbeurt: Jouw haren hebben wat meer private space gekregen, en zijn ook wat dunner aan het worden. (A)

bVision Photography
In een niet nader te benoemen plaats liepen we richting deze auto met een reclame voor een eettent in Echt. eerst dachten we heel even wat leuk, en origineel. Totdat we wat dichterbij kwamen en de kleuren van deze hamburger eens goed in ons konden opnemen. Nu zal de hamburger bij eetpunt in Echt wellicht beter smaken dan de hamburger er op de auto uitziet, anders deden ze het niet zo goed, maar dit kan beter. trouwens, de ontwikkelaar van de website heeft er ook geen kaas van gegeten, dat kan nog veel beter… Aan de andere kant, het gaat om het eten en de zaak, en ik ben er nooit geweest dus krijgen ze het voordeel van de twijfel.
bVision Photography
bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Bij deze hamburger moest ik meteen denken aan Ome Willem die de kinderen de vraag stelde: “Lust jij ook een broodje poep?” Mijn favoriete hamburger is die van de FEBO en daar wordt ie grilburger genoemd. De milkshakes zijn ook niet te versmaden.
  Groetjes
  Mara

 2. Een MacDrek….
  Bah!
  Ik zou er nooit naar toe gaan.
  Wat een anti-reclame.

  Maar ja… ik eet dan ook geen vlees, dus ik zou er sowieso niet naar toe gaan.
  Wel een fraaie foto trouwens!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.