Fast Burst – door Frank (van IkFotograag.nl)

Ik heb al een tijdje een Galaxy Smartphone van Samsung (zo een die ze bij Apple niet zo leuk vinden). Ik moet zeggen het blijft een leuk speeltje. Een speeltje, want wat ik er het minste mee doe is bellen. Ergens was dat toch de primaire functie van die dingen, niet waar? Maar wat er gewoon prachtig aan is zijn al die apps (programma’s) die er voor zijn. Van camera tot wifi-gereedschapjes, van spelletje tot office programma, ze bestaan allemaal. Van de week heb ik weer een nieuwe camera-app ervoor gevonden: Fast Burst Camera. Wat doet dat dan? Het maakt tot dertig fotootjes per seconde, zo moet er toch echt wel een goeie tussen zitten als je onderwerp niet stil wil blijven zitten. Het nadeel is dat de fotootjes niet in al te hoge resolutie zijn, namelijk maximaal 1280×720 pixels. Ze zijn eigenlijk alleen geschikt voor op een website, of je maakt er een collage van, immers veel kleintjes maken ook veel megapixels. Die tot 30 per seconde wat de app kan is natuurlijk voor de hele snelle “jongens” maar met een modale smartphone moet de helft misschien toch ook mogelijk zijn. En eventueel 15 per seconde dat zijn er ook nog steeds heel veel.

Hieronder een van de probeersels met onze Main Coon “je weet wel kater” Cookie:

Fast burst Cookie

17 Comments

 1. Die tip vind ik leuk!
  ‘wordt geinstalleerd’ 🙂

 2. Mijn toestel maakt een film, en daar knip ik fotos uit. Wel zo handig.

 3. ha ha grappig hoor………..

 4. Dieren zijn altijd een dankbaar onderwerp. oma

 5. risico is groot dat je 30 waardeloze foto’s hebt. Ik houd het bij de spiegelreflex!

 6. Mooi, maar kwalitatief niet echt wat je zoekt.

 7. Leuk speelgoed Frank. Als ik foto’s maak doe ik het liever met mijn D-SLR van Canon. Met mijn iPad maak ik nooit foto’s. Voor mijn werk in de gezondheidszorg heb ik geen iPhone of Galaxy Smartphone van Samsung nodig. Laat staan privé.
  Foto’s van kater Cookie zijn wel erg leuk. Ik ben een kattenliefhebster.
  Groeten van ons katje Mischou en mij, Mara

 8. Ja, een leuke complicatie. Bijna een filmpje.
  De techniek gaat almaar voort.

 9. Kun je bellen met die Phone’s ? gebruik hem daar nooit voor.

 10. Leuk om te doen!
  Wat een zalige kat! Die weet precies hoe te zitten.

  Groet van Marlou

  .

 11. Een heel leuk effect zo al die fotootjes en wat een prachtige kater.

 12. Op de binnenkant van de Hoes ‘Ummagumme” van Pink Flouyd staat zo een reeks met Nick Mason !

 13. Gaaf, ik ga eens kijken!

 14. Leuke serie, leuk fotomodel.
  Het lijkt bijna een film.
  Ik verwachte vandaag eigenlijk een ander onderwerp ……
  Vrolijke groet

 15. Wel grappig… Er zitten toch veel dingen op tegenwoordig.

  Love As Always
  Di Mario

 16. Wat je met een telefoon allemaal kan doen…!!
  Mooi poesje.

Geef een reactie