Fast Burst – door Frank (van IkFotograag.nl)
Fast Burst – door Frank (van IkFotograag.nl)

Fast Burst – door Frank (van IkFotograag.nl)

Ik heb al een tijdje een Galaxy Smartphone van Samsung (zo een die ze bij Apple niet zo leuk vinden). Ik moet zeggen het blijft een leuk speeltje. Een speeltje, want wat ik er het minste mee doe is bellen. Ergens was dat toch de primaire functie van die dingen, niet waar? Maar wat er gewoon prachtig aan is zijn al die apps (programma’s) die er voor zijn. Van camera tot wifi-gereedschapjes, van spelletje tot office programma, ze bestaan allemaal. Van de week heb ik weer een nieuwe camera-app ervoor gevonden: Fast Burst Camera. Wat doet dat dan? Het maakt tot dertig fotootjes per seconde, zo moet er toch echt wel een goeie tussen zitten als je onderwerp niet stil wil blijven zitten. Het nadeel is dat de fotootjes niet in al te hoge resolutie zijn, namelijk maximaal 1280×720 pixels. Ze zijn eigenlijk alleen geschikt voor op een website, of je maakt er een collage van, immers veel kleintjes maken ook veel megapixels. Die tot 30 per seconde wat de app kan is natuurlijk voor de hele snelle “jongens” maar met een modale smartphone moet de helft misschien toch ook mogelijk zijn. En eventueel 15 per seconde dat zijn er ook nog steeds heel veel.

Hieronder een van de probeersels met onze Main Coon “je weet wel kater” Cookie:

Fast burst Cookie

17 Comments

  1. Leuk speelgoed Frank. Als ik foto’s maak doe ik het liever met mijn D-SLR van Canon. Met mijn iPad maak ik nooit foto’s. Voor mijn werk in de gezondheidszorg heb ik geen iPhone of Galaxy Smartphone van Samsung nodig. Laat staan privĂ©.
    Foto’s van kater Cookie zijn wel erg leuk. Ik ben een kattenliefhebster.
    Groeten van ons katje Mischou en mij, Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.