Trots op … door Frank (van IkFotograag.nl)
Trots op … door Frank (van IkFotograag.nl)

Trots op … door Frank (van IkFotograag.nl)

Ik ben trots op een van mijn broers. Na jarenlang werken begint hij eindelijk erkenning te krijgen als natuurfotograaf. Hij is nog een echte fotograaf, een fotograaf die er zijn brood mee moet verdienen. Zo doet hij dus bekende dingen zoals portretten, en bruiloftsreportages, maar in zijn vrije tijd maakt hij foto’s waar zijn passie echt naar uit gaat, de natuur. En speciaal de woeste natuur van Noord-Europa met als specialiteit IJsland. Hij maakt al jaren foto’s die ik helemaal wauw vind, en nu vinden ze dat bij National Geographic ook, want een van zijn foto’s staat in het septembernummer van het blad deze keer.

 Ook zijn foto’s van hem al meerdere keren foto van de maand geweest op de website van National Geographic.

Begin dit jaar is ook een fotoboek van zijn hand verschenen, bij uitgever Elmar, over IJsland:  “Ode aan IJsland” een reis door het land van vuur en ijs. Het boek is via de boekhandel te bestellen of natuurlijk op zijn site.

Links:

Nog meer Foto’s
door mijn broer geplaatst op de NG Community site.

Zijn site met reisverslagen, niet alleen over IJsland, maar ook Ierland, Groenland, Noorwegen, de Faröer  eilanden, Spitsbergen etc. Dus mocht je nog plannen hebben om zelf zo’n reis ooit te ondernemen dan kun je je daar alvast lekker maken.

19 Comments

  1. Blijft alleen de discussie overeind dat het fotograferen van kunstwerken pronken is met andermans kunst, daar mag je best een log aan wagen. Doet voor mij niets af aan de prachtige foto’s die Gerry maakt. Daar zijn waarlijk echte kunstwerken bij..

  2. Leuk! Ik hou wel van het noorden, en van reisverslagen, en van noordelijke foto`s en alles.

    En wie het gemaakt heeft, op zich doet dat er niet toe, wonderschoon is wonderschoon.
    En toch leuk dat het je broer is, dan kijk jij toch anders.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.