Ik heb een (virtuele) schuur gekocht
Ik heb een (virtuele) schuur gekocht

Ik heb een (virtuele) schuur gekocht

bVision Photography

Ik heb een schuur gekocht, welliswaar een virtuele schuur, maar af en toe kom ik landbouwvoertuigen tegen die ik ook wel een plaats zou willen toebedelen. Zo staan er al een paar voertuigen in de achtertuin die er naar toe moeten, zie ook:

bVision Photography

Deze twee tractoren trof in deze week aan in Mesch, een klein gehucht vlakbij Eijsden. Ze stonden daar te pronken en ik kon het niet nalaten om te stoppen en er een foto van te maken. Ze komen beide uit de McCormick Farmall fabriek. Ik ben geen tractor deskundige, maar ik heb horen vertellen dat dit de eerste echte tractor was met grote wielen achter en kleine wielen voor.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Ik kom net terug van het strand aan de overkant, ja ja Sjoerd dat kan hier de hele maand september nog om deze tijd, en ik ben bijzonder enthousiast over jouw initatief. Oude tractoren zijn vaak een ondergeschoven kindje op het internet.
  Succes en je hebt er een fan bij.
  Saludos de Albert

 2. Hallo Sjoerd,
  Tja, om eerlijk te zijn, van dit soort landbouwwerktuigen heb ik ook geen kaas gegeten. Maar kan je wel bijtreden dat het een knap staaltje van industriële archeologie lijkt. Laatstleden waren wij in De Haan aan zee, alwaar het evenement Trammelant doorging. Daar zagen we in een optocht enkele van deze kanjers voorbijrijden en het moet gezegd, de grond daverde hevig. Veel succes met je (virtuele) schuur, wie weet op een dag hé…

 3. Kay

  Hallo ik ben het spoor van mijn man Joris gevolgd nadat hij zei iemand gevonden te hebben met een waaier aan diversen. Ik heb eens rondgekeken en idd. Neem nu deze tractor wel ik zou er ook voor stoppen maar of ik hem zo kunstig in beeld kreeg is de vraag. Ik bezocht met plezier uw schuur en dat er geen hooi in ligt is zeker meegenomen. Buiten mijn schrijven en poëzie blog ik in het WE niet echt maar dan kom ik maandag wel terug. Veel plezier ♥

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: