Een spannende zondag in Ermelo.
Een spannende zondag in Ermelo.

Een spannende zondag in Ermelo.

Trafohuisjes bVision.nl

Ermelo is een plaats en gemeente op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Di Mario trof daar het bijgaande huisje aan in het postlaantje 8 in Ermelo. Hij zet hiermee Gelderland op de kaart. Dit trafohuisje is voor de afwisseling weer eens heel anders is dan de tot nu toe geplaatste huisjes. Het is wat groter dan anderen, wat wellicht de gedachte doet opkomen dat er meerdere trafo’s in zijn geplaatst. Dat komt vaker voor als er ook wat grotere industriegebieden of winkelcentra in de nabijheid zijn. Zoeken was makkelijk vandaag, het nummer staat op het huisje. Wat mooi is dat er nog twee inzendingen van Di Mario en ene van Chantal, en ene van Frank-103 in de wachtrij staan. En wie weet, er zijn nog provincies waar ik niets van heb. De voorwaarden staan rechts in de kolom.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 52.299202 en 5.617872 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Dat was echt een mooie MG rit van je. Voor mij komt de reis naar Zuid Limburg er nog bij en minstens twee hotelovernachtingen. Je zult vast genoten hebben.
    MaGistrale groeten van Mara en mij vanuit Andalucia waar de zomer nog even doorgaat.
    Saludos de Albert

  2. Hallo Sjoerd,
    Wist niet eens dat dit soort bouwwerkjes je interesse hebben. Tijdens onze vele wandelingen de afgelopen jaren hebben we reeds tal van dergelijke gebouwen (soms zelfs hokjes) gefotografeerd. We zullen eens nazicht doen in ons fotoarchief en weten beslist dat we je enkele exemplaren kunnen toesturen. In hoofdzaak komen die dan uit het Waalse gedeelte van het land. Sommige doen vandaag de dag nog dienst, anderen staan er enigszins verwaarloosd bij. Maar goed dat we dat nu weten, bij onze komende wandel- en fietstochten kijken we voortaan uit naar ietwat zeldzaam uitziende exemplaren. Nog een fijne en vooral zonnige avond…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.