Verrast
Verrast

Verrast

Ik vraag me af wie niet verrast was over de uitslag van deze verkiezingen, mijn partij heeft in ieder geval gewonnen. Ik ben benieuwd hoe het nu verder gaat. Ik ben in ieder geval heel tevreden over de uitslag. Nu maar hopen dat de twee grootste partijen ook hun verantwoordelijkheid durven te nemen. De onderstaande foto heeft als titel rust. Klik erop en geniet zou ik zeggen…
Alleen ben ik nu een beetje moe, sakkerdjie dat was laat geworden.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Nou dat werd zeker laat. Ik keek het op mijn telefoon in bed maar ben halverwege toch in slaap gevallen. En niet eens naar gedroomd, dat valt me 100% mee. Ik ben niet ontevreden met de uitslag, en duim heel hard voor paars.

 2. Ja jammer dat de VVD de grootste is geworden, PVDA was beter voor Nederland geweest een linkse regering aangevuld met wat middenpartijen zou een andere wind door Nederland hebben laten waaien. In ieder geval is mijn voorkeur gelijk gebleven. Het gigantische verlies van Groen Links was vorig jaar al te voorspellen toen ze hun achterban hebben verraden.

 3. Hoera onze partij heeft gewonnen en is weer de grootste geworden in Nederland.
  In de provincie Limburg heeft de VVD de PVV verslagen.
  We hebben bijzonder goed geslapen!!!!! 😉 😉

  Dagblad De Limburger schrijft:

  VVD en PvdA grote winnaars verkiezingen
  VVD-leider Mark Rutte heeft woensdagnacht de overwinning bij de Tweede Kamerverkiezingen opgeëist. Kort daarvoor was hij telefonisch gefeliciteerd door zijn naaste concurrent PvdA-leider Diederik Samsom.

  P.S. Hola Sjoerd van SP naar D66 is wel een grote stap geweest voor jou. Je was toch altijd SP hebben we begrepen uit jouw reacties bij medebloggers? Of niet soms?
  Saludos de Albert

 4. Hai Sjoerd,

  helaas… mijn partij heeft niet echt gewonnen, maar staat toch tweede.
  Ik ben allang bij, dat de PVV zo gedecimeerd is!
  Dat er mensen zijn, die nog steeds op die partij stemmen vind ik bedroevend!

  Maar we gaan de goeie kant op.
  Zeker weten!!

  “allons enfants de la patrie, le jour de fête est arrivé!”

  groet van Marlou

  .

 5. Proficiat.
  Ik ben al blij dat het nu toch zeker minder rechts moet gaan worden.
  We komen weer in het midden uit, er zal aan beide kanten wat water bij de wijn moeten en dan komt er weer een beetje rust in politiek Nederland.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.