Virtueel visje
Virtueel visje

Virtueel visje

Tegenwoordig moet alles virtueel in het bedrijfsleven, Virtuele servers, virtuele PC’s, cloud-computing en ga zo maar door. Veel te droog om daarmee aan het weekend te beginnen, maar helaas is het wel een van de zaken waar het hier vandaag over gaat. Geef mij maar een visje tussen de middag in plaats van al die droge kost. En een virtueel visje lijkt me zonder smaak of reukstoffen ook niet te pruimen, aan de andere kant, wat er niet ingaat, komt er ook niet aan.

’t Mag vloeien, ‘t mag ebben’ Die niet waagt zal ’t niet hebben

Dat doet me denken een een verhaal wat me verteld werd deze week en ik niet kan controleren omdat ik zelf niet vis. Het lijkt er namelijk op dat er steeds meer vrouwen aan de waterkant zitten met een hengel in hun handen. Dus maar eens op zoek gaan naar bewijs, en dat is er zelfs. Op de site van sportvisserij Nederland wordt de toename netjes in beeld gebracht door het aantal uitgegeven vispassen in kaart te brengen. Ofwel het klopt, de moraal van het verhaal ben ik onderweg even kwijt geraakt, en ik heb geen idee wat dit met virtuele PC’s te maken heeft, maar hou het er maar op dat ik een beetje melig ben geworden door wat gebrek aan goede nachtrust. De foto, juist, vrouwen aan het water, dat dan weer wel…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Het is ook niet niks, dat de vrouw de man heeft verdreven van zijn stekkie.
  misschien vist man nu virtueel achter het net. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. Bij Bos en Lommer zit een uitstekende Volendamse visboer, waar diverse Volendamse dames (blont uit een potje!) de verse vis uitstekend aan de man brengen. Daar mag ik graag een visje eten (kibbeling met knoflook).

  Dus dat vrouwen met vissen deel, dat zou dus zomaar goed kunnen kloppen! Of niet?

 3. ha die Sjoerd,

  ik doe helemaal niet aan vissen en ik ken (behalve Redstar) niemand die aan vissen doet.
  Ik hou wel van vis overigens.
  Maar ik vind er niets aan, zo een beetje naar zo’n dobber zitten te turen.
  Zou me dood vervelen.

  Nee… geef mij maar een harinkie aan de kar en een fijne fietstocht.

  Tot over twee weken!
  Groet van Marlou

  .

 4. Bij Leeuwarden was onlangs zelfs een heus WK vissen voor vrouwen. Daar werd me dan toch fanatiek gewerkt met voer en ongelooflijk dure hengels …
  Zelf heb ik niets met vis en vissen, ik zit liever met mijn camera aan de waterkant dan met een hengel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.