Asociaal of ik weet niet beter

Asociaal of ik weet niet beter

Asociaal of ik weet niet beter staat als titel ik de koptekst. Je hebt mensen die het helemaal niet hebben, niet weten hoe ze ergens moeten parkeren, daarvan staat de auto na diverse keren nog steeds half op de weg, die kunnen er niets aan doen. Je hebt ook mensen die beter hun rijbewijs in kunnen leveren, die denken nog prima te rijden, wat is het rustig op de weg, ik rij vooraan in de file. Die inmiddels ver over de houdbaarheidsdatum heen zijn, om het maar voorzichtig uit te drukken. Maar er zijn ook lui die het allemaal geen moer interesseert en die doen het zo het hun uitkomt. De laatste komen voor mij in aanmerking voor een educatieve maatregel gedrag en verkeer (EMG). De foto maakte ik in het weekend. Ik vraag me dan af tot welke van de drie groeperingen deze persoon hoort. U ziet, ik ontzie in deze de categorie vrouwen. Overigens heb ik met mijzelf en mijn vrouw de afspraak staan dat als ik te oud of dement wordt om te rijden ik onmiddellijk er mee stop. In de hoop dat een van beiden nog in staat is om dat in te zien. Anders moet een van de kinderen het me maar vertellen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

26 Comments

 1. Annette Barendregt

  Toch discutabel om “vrouwen” niet en wel te vermelden. Maar omdat je zo aardig bent zal ik het door de vingers zien. 😉 Deze bestuurder is kippig. Die heeft de lijntjes niet gezien. Maar ook asociaal, want je kan na het uitstappen ook de auto nog even verzetten. Gelukkig is het rustig daar. Anders zou je hem of haar toch wat! Grrrrrrr, irritant!

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  ot, Matthijs heeft wel een keer in zijn duim gezaagd.
  Maar hij werkt wel veilig hoor, bril, gehoorbescherming en stofmasker.
  Bij scheuren en zo stelt hij de V snaar op slip af, dus dan stop de draai kop direct. oma

 3. Zo te zien is er plaats zat op die parkeerplaats. Dan heeft er niemand last van en kan ik het ook niet asociaal noemen, hooguit een beetje slordig. En dat is eigenlijk niks voor een Duitser. Misschien is hij wel helemaal naar Nederland gekomen om eens lekker helemaal buiten te lijntjes te parkeren 😀

 4. Ik vermoed een oudere Duitser die het allemaal niet meer zo goed begrijpt, laat staan ziet. Doorgaans zijn Duitsers veel nettere automobilisten dan Nederlanders en houden zich erg aan de regeltjes.
  Ik probeer me over dit soort klanten zo weinig mogelijk op te winden, daar heb ik alleen mezelf mee.

 5. Heel herkenbaar, wij hebben een overbuurvrouw die het niet kan laten om dubbel te parkeren. Zelfs mijn duur betaalde plekje moet er regelmatig aan geloven. En elke keer als ik er wat van zeg, reageert zij weer geschrokken: “Ach, heb ik hem nu alweeeer niet goed geparkeerd … Sorry buurman, ik zal ee de volgende keer op letten …”
  Ze zal het wel nooit leren …

 6. oma

  Ha Sjoerd,

  Deze vallen onder ach het is zondag.
  Maar men parkeert steeds meer op zijn zondag’s. voor in de tuin, of 4 -plaatsen voor een caravan of gewoon midden op het voetpad. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: