Schaapjes…
Schaapjes…

Schaapjes…

Thema-maanden, ik weet het nog niet, maar voor de maand oktober staat aan de rechterzijde een plaatje met een link naar Pink Ribbon. De Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag. In oktober, de borstkankermaand, staat het onderwerp ‘Leven tussen hoop en vrees’ centraal. Wat extra aandacht van mijn zijde als een beetje steun voor vriendinnen en bekenden die hiermee geconfronteerd werden. Het hele verhaal kunt u op hun Pink Ribbon site vinden.
Zelf had ik gisteren een werkdag van 12 uur, in plaats van vrij. Dus als u een reactie van me mist is dat meer dan verklaarbaar. Na afloop van deze zeer lange werkdag ben ik maar een hapje uit gaan eten met een collega. En nee, niet de schaapjes boven dit visrestaurant in een plaats waar enkele van mijn lezers onlangs nog zijn geweest.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Mooi gebaar om er even aandacht aan te besteden. Zeker omdat je een man bent. Als ik in de spiegel kijk, ben ik altijd weer heel gelukkig dat ik beide borsten kan zien. Ik zou dan ook nooit vrijwillig iets aan mijn borsten willen laten doen. Gewoon blij zijn met wat je hebt.

 2. Bonjour Sjoerd,

  ik weet er helaas , nou ja helaas… alles van.
  Ik ben een surviver! Met alles er op en er aan…
  Ik ben blij, dat ik er vanaf ben!!

  Oktober = borstkankermaand.
  Goed, dat je er aandacht aan besteedt!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.