Schaapjes…

Thema-maanden, ik weet het nog niet, maar voor de maand oktober staat aan de rechterzijde een plaatje met een link naar Pink Ribbon. De Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag. In oktober, de borstkankermaand, staat het onderwerp ‘Leven tussen hoop en vrees’ centraal. Wat extra aandacht van mijn zijde als een beetje steun voor vriendinnen en bekenden die hiermee geconfronteerd werden. Het hele verhaal kunt u op hun Pink Ribbon site vinden.
Zelf had ik gisteren een werkdag van 12 uur, in plaats van vrij. Dus als u een reactie van me mist is dat meer dan verklaarbaar. Na afloop van deze zeer lange werkdag ben ik maar een hapje uit gaan eten met een collega. En nee, niet de schaapjes boven dit visrestaurant in een plaats waar enkele van mijn lezers onlangs nog zijn geweest.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Goed dat je hier even aandacht schenkt aan Pink Ribbon!

 2. Goed dat je hier aandacht aan besteed!

 3. Ik ben heel blij met deze aanbeveling van jou. Dank je wel!

 4. Soms moet het gewoon dat je eens wat langere dagen maakt. Maar je hebt daarbij ook weer lekker gezellig kunnen eten.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Ha sjoerd,

  Dat zijn lange dagen Sjoerd, ken het, maar als je bezig bent merk je het vaak niet eens.
  Een moeilijke maand oktober, voor vele en ook hier.oma

 6. Het is heerlijk vlees. Alleen nog wel eens gejat de laatste tijden.

 7. Goed dat je er extra aandacht hebt besteed. Wat een lange werkdag heb jij moeten maken. En dat allemaal omdat Frank met vakantie is of waren er andere situationele factoren die dit aantal uren noodzakelijk maakten?
  Groetjes
  Mara

 8. Mooi om aandacht te besteden aan pink ribben.

  Hopelijk heb je niet al te vaak die lange dagen.

 9. Mooi gebaar om er even aandacht aan te besteden. Zeker omdat je een man bent. Als ik in de spiegel kijk, ben ik altijd weer heel gelukkig dat ik beide borsten kan zien. Ik zou dan ook nooit vrijwillig iets aan mijn borsten willen laten doen. Gewoon blij zijn met wat je hebt.

 10. Dat zag ik ja, vanacht nog laat bij mij komen lezen en vanochtend vroeg weer als eerste een reactie. Slaap jij nog wel eens?

 11. Ik steun pink ribbon ten volle, sowieso, maar ook omdat ik er persoonlijk mee te maken heb, borstkanker is een sloper.

 12. Bonjour Sjoerd,

  ik weet er helaas , nou ja helaas… alles van.
  Ik ben een surviver! Met alles er op en er aan…
  Ik ben blij, dat ik er vanaf ben!!

  Oktober = borstkankermaand.
  Goed, dat je er aandacht aan besteedt!

  groet van Marlou

  .

 13. Ik support alles wat strijd tegen kanker. Ik heb van dichtbij gezien wat de ziekte doet.

 14. Niet teveel keren doen die lange werkdagen, zijn niet gezond.

 15. Begrijpelijk jongen 12 uur zijn lange dagen … Ollie kan er van meepraten hoor !

 16. Dat was wel een hele lange werkdag.
  Dank voor je steun.

Geef een reactie