Annemarie’s tractor
Annemarie’s tractor

Annemarie’s tractor

bVision Photography

Natuurlijk is deze antieke tractor niet van Annemarie, maar wordt wel gebruikt voor de ontspanning van gasten en toeristen in het dorp en hotel waar ze werkt. En ik kan me voorstellen dat de mensen staan te popelen om hiermee door de omgeving te rijden.

bVision Photography

Voor mij is het een heel andere beleving. Ik hou meer van de techniek en zou dus liever voorop dan achter in de kar zitten. Deze Lanz Bulldog is nog helemaal origineel, dat houdt in dat je wel even bezig bent met het in bedrijf nemen van deze van een gloeikop motor voorziene tractor. Maar als hij eenmaal loopt is het bijna een perpetuum mobilé. Uit krijgen gaat bijna niet, hij wil altijd verder.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Annette Barendregt

    En dan dat geluid…………….prachtig! Zo’n regelmatig plofje en die zuigers en kleppen die ratelen. Hoor ik liever dan Nick & Simon! Hahahaha.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.