Het is herfstig
Het is herfstig

Het is herfstig

bVision Photography

Na onze drielandentocht op zondag met de kap van de MG open, maar waar je hier in het zuiden overigens maar 15 kilometer voor hoeft te rijden, vond ik het tijd voor een korte herfstwandeling door het kasteelbos bij Kasteel Amstenrade. Dit prachtige bomenbos achter het Kasteel is vrij toegankelijk. Ik kan een heleboel uit mijn nek staan lullen over paddenstoelen en zwammen, maar het enige wat ik er van weet is dat ze me fascineren en dat ik ze mooi vind. De rest staat op de foto’s

bVision Photography

bVision Photography

bVision Photography

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 reacties

 1. Jij open, wij ook, dat heb je gezien. Jij wel paddenstoelen vastgelegd, wij nog niet. Op zo’n eerste volle herfstdag kan je niet alles meteen doen. Qua temperatuur al weer helemaal gewend. Gewoon je er op kleden. Vanmorgen nog koffie gedronken in onze patio achter. Met het zonnetje er bij was dat genieten, het is nog steeds geen Costa de Sol 😉 maar dat mocht de pret niet drukken aan de Costa del Veluwemeer.
  Saludos de
  Albert

 2. Wauw, wat een schitterende paddestoelen! Het wordt tijd om ook hier weer naar bos en hei te gaan en de vliegenzwammen te zoeken, een goede reminder!

  En zo’n kasteel wil ik wel als woning.. Eindelijk genoeg ruimte 🙂 (Maarja, beetje duur :))

 3. Goedemorgen Sjoerd,

  ja… zwammen over zwammen…
  Ik ken er maar een paar die ik durf te eten, maar ik laat ze liever staan.
  Zo mooi!
  Die laatste zijn gek! Net een verzameling wurmpjes…

  Mooi, dat buiten daar met dat bos.

  Heb het goed van daag!
  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.