Kort hé

Nee, nee, nee, geen foto vandaag. maar een praktijkvoorbeeld van de spreuk die bij mij op het werk op het bord hangt:

Assumption is the mother of all fuck-ups

Gisteren kon ik wat eerder naar huis van mijn werk en daar moet je dan ook meteen van profiteren, even de boodschappen gedaan, even dit, even dat, even de baard trimmen. Voor dat laatste heb ik een schitterend nieuwe vol elektronische haartrimmer gekocht. Alles is elektronisch. Dus meteen aan de slag, het werd al enigszins donker en ik lette even niet op. Het trimmen ging prima, ik was alleen vergeten dat als je het apparaat uitzet, dat alles weer teruggaat naar de beginstand. Voordat ik het in de gaten had waren er al enkele stukken getrimd op 0.4 mm in plaats van 4 mm. Daar stond mijn oude apparaat ook op ingesteld. En ook nog dusdanig dat ik de rest ook maar op deze hoogte heb moet brengen. En dat ziet er absoluut niet uit. Morgen eens even de commentaren afwachten, anders ga ik naar huis en ga pas terug als het weer een fatsoenlijke lengte heeft, want dit kan echt niet. Ik schaar me hiermee onder de Ollies onder u…

bVision Photography

By following these tips and tricks, shaving and trimming your beard can be quite a simple task. The most important rule to follow is that you should always remove less hair than you feel is necessary at first. You can always go back and remove more hair, but it is impossible to put trimmed hair back.

24 Comments

 1. Dat soort dingen moet je ook gewoon mechanisch laten, nergens voor npodig om dat elektronisch af te kunnen stellen. Ik controleer altijd 3x de stand voordat ik ermee over mijn hoofd ga 🙂

 2. Waar is de foto genomen met de zelfontspanner? Ik had die baard van 4 mm graag gezien!
  Grtz Albert

 3. Maar heet een baard van 4 millimeter een baard?

 4. Off topic, nee ze kunnen er niet van leven, het is erbij.

 5. Ha Sjoerd,

  Ook al elektronisch, maar de gevolgen zie je na verloop van tijd niet meer.
  Het kan een rede zijn om je ziek te melden, of niet? oma

 6. Dat wordt dus een een extra lang weekend. Ik zou niet gaan met zo’n bloot gelaat…. aanstootgevend wil je niet zijn dus voila, een en paar extra vrije dagen

 7. Ik heb een duits merk. Geen idee welke, maar dat maakt ook niets uit Als die het maar doet.

 8. Verfje erin en je bent weer eens totaal anders 🙂

 9. Ojee, wel gedurfd! En per ongeluk, maar dat hoef je er niet bij te zeggen natuurlijk.

 10. het is altijd wennen, zo’n nieuw apparaat!

 11. Op een plekje onder de neus na, gladjes.

 12. Tsja… 😀 hihi.. ;_)
  Ik ben benieuwd…

 13. Om te voorkomen dat dat mij zal overkomen laat ik gewoon geen baard staan.

 14. Hahahahahahah, wees blij dat je je haren bovenop die aan het doen was.

  Love As Always
  Di mario

 15. Oh Sjoerd,

  pechvogel!!!

  Nou… ze moeten je maar accepteren zoals je bent.
  En anders blijf je gewoon thuis…
  hahaha, ik denk het ook niet!

  groetjes van Marlou

  .

 16. Annette Barendregt

  Hahahahaha. Ik had het weleens willen zien! Gelukkig is het je baard maar! 😉

 17. Tja Ollie heeft ook al enkele keren kaal rondgelopen 🙁 . Ho pardon zei TV dan altijd , maar ik zat er mee ! Welkom in de club !

 18. een baard trimmen is dus niet altijd zo simpel

 19. oei, dat is wel heel kort. Dat wordt fris

 20. Scheren of niet, stoppels heb ik altijd.

 21. Oei, dat is dus even wennen aan het nieuwe apparaat.
  Dan maar een keertje alles op 0.4 mm. Het groeit wel weer aan.
  Een keertje lekker kort is ook wel eens goed.

 22. Fijn he al die electronica 🙂

Geef een reactie