Kort hé
Kort hé

Kort hé

Nee, nee, nee, geen foto vandaag. maar een praktijkvoorbeeld van de spreuk die bij mij op het werk op het bord hangt:

Assumption is the mother of all fuck-ups

Gisteren kon ik wat eerder naar huis van mijn werk en daar moet je dan ook meteen van profiteren, even de boodschappen gedaan, even dit, even dat, even de baard trimmen. Voor dat laatste heb ik een schitterend nieuwe vol elektronische haartrimmer gekocht. Alles is elektronisch. Dus meteen aan de slag, het werd al enigszins donker en ik lette even niet op. Het trimmen ging prima, ik was alleen vergeten dat als je het apparaat uitzet, dat alles weer teruggaat naar de beginstand. Voordat ik het in de gaten had waren er al enkele stukken getrimd op 0.4 mm in plaats van 4 mm. Daar stond mijn oude apparaat ook op ingesteld. En ook nog dusdanig dat ik de rest ook maar op deze hoogte heb moet brengen. En dat ziet er absoluut niet uit. Morgen eens even de commentaren afwachten, anders ga ik naar huis en ga pas terug als het weer een fatsoenlijke lengte heeft, want dit kan echt niet. Ik schaar me hiermee onder de Ollies onder u…

bVision Photography

By following these tips and tricks, shaving and trimming your beard can be quite a simple task. The most important rule to follow is that you should always remove less hair than you feel is necessary at first. You can always go back and remove more hair, but it is impossible to put trimmed hair back.

24 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.