Zomaar langs de weg

Zomaar langs de weg

bVision Photography

In België kam dit nog, zomaar een wrak langs de weg. Ik zal u maar niet vragen wat voor een auto dit is. Hij mag ook niet mijn virtuele garage in. Van oorsprong was het volgens mij een peugeot cabrio 504 uit de begin zeventiger jaren. Dus nog niet eens zo heel oud… Peugeot is zeker, cabrio ook, maar of het echt een 504 was is even gokken. Ik neem niet aan dat iemand interesse heeft om dit wrak te gaan restaureren. Er zijn betere exemplaren te krijgen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Annette Barendregt

    Ik vind dat hij (de auto) nog wel een kansje verdient. Het is toch een mooie auto geweest eens. En geen eenheidsworst-modelletje. Het is dat ik niet technisch ben en geen garage heb, maar anders…………

  2. Ik kan me voorstellen dat de garage voor dit exemplaar gesloten blijft. Ik heb trouwens nog twe mooie exemplaren ergens staan waarvan ik niet weet tot welk merk ze behoren. Heb je daar belangstelling voor of is de garage alleen opgericht voor zelf gesignaleerde exemplaren?

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: