Zomaar langs de weg

bVision Photography

In België kam dit nog, zomaar een wrak langs de weg. Ik zal u maar niet vragen wat voor een auto dit is. Hij mag ook niet mijn virtuele garage in. Van oorsprong was het volgens mij een peugeot cabrio 504 uit de begin zeventiger jaren. Dus nog niet eens zo heel oud… Peugeot is zeker, cabrio ook, maar of het echt een 504 was is even gokken. Ik neem niet aan dat iemand interesse heeft om dit wrak te gaan restaureren. Er zijn betere exemplaren te krijgen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. daar valt niet veel meer aan te restaureren zo te zien.

 2. Wat is dit een lijk. Om deze te restaureren moet je van goede huize zijn.
  Grtz Albert

 3. Ha Sjoerd,

  Soms sta ik wel versteld hoe men zo’n wrak weer kan opknappen.
  Maar er zijn betere in dit geval. oma

 4. Een beetje klusser kan er heel wat maanden zoet mee zijn.

 5. Ik wist het wel… achter de hekken is het een zooitje.

 6. hha deze is mooi zeg ja dat zien we hier wel vaak vooral in de walen dan
  prachtig stukje breng je hier zo
  groetjes antony

 7. Voor de echte hobbyist zou ik zeggen.

 8. ja, toch zonde, als het een auto zo vergaat.

 9. Ik denk….Rust roest.

 10. Kan niet zeggen dat mijn handen gaan jeuken bij dit uitzicht. Gelukkig maar want kan heel geen auto in elkaar zetten. Of, nu ik er even over nadenk, uit elkaar halen.

 11. Daar is geen beginnen meer aan…

 12. Voor dit wrak van de maand is een plekje op jouw blog al heel veel eer, lijkt me. Van een plekje in je virtuele garage kan hij alleen maar dromen …

 13. Annette Barendregt

  Ik vind dat hij (de auto) nog wel een kansje verdient. Het is toch een mooie auto geweest eens. En geen eenheidsworst-modelletje. Het is dat ik niet technisch ben en geen garage heb, maar anders…………

 14. Ik kan me voorstellen dat de garage voor dit exemplaar gesloten blijft. Ik heb trouwens nog twe mooie exemplaren ergens staan waarvan ik niet weet tot welk merk ze behoren. Heb je daar belangstelling voor of is de garage alleen opgericht voor zelf gesignaleerde exemplaren?

 15. Deze wagen heeft iets meer nodig dan een likje verf ja. Jammer eigenlijk.

 16. daar is nog veel werk aan te verrichten

 17. Nou die heeft even een projectje zeg. Die ziet er nu echt niet meer uit.

  Zonde.

  Love As Always
  Di Mario

 18. De eigenaar kan vooruit, die verwacht nog een lange winter…
  Fijn weekend Sjoerd.

 19. In goede staat is dit een mooie auto, maar zoals die hier staat is het niet best. Jammer!

Geef een reactie