Een spannende zondag in Rosenheim

Een spannende zondag in Rosenheim

Trafohuisjes bVision.nl

Het spannende huisje van vandaag is gevonden door Annemarie. En nog wel in Rosenheim, aan de Happinger Straße, in Duitsland. Het trafostation op zich is niet bijzonder, wel dat het is aangepast in de kleuren van de winkel die er gebruik van maakt. En mooi groen is niet lelijk toch. Dit maakt het toch wel moderne huisje bijzonder.

Trafohuisjes bVision.nl

De stad Rosenheim ligt in de provincie Bayern (Beieren).

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 47.8406 en 48,12.123406 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

19 Comments

 1. De mooiste was het zeker niet.
  Overigens eindelijk heb ik er ook 1 hier in Ellmau gevonden… 🙂 Ongeveer naast ons huis. Hoe dom kun je zijn. Zodra ik mijn telefoon weer een keer heb aangesloten vliegen ze over!

 2. Toch mooi dat ze hem in dezelfde kleuren hebben willen maken. Valt hij misschien minder of juist in dit geval juist meer op.

  Love AS Always
  Di mario

  Bedenk me net dat ik mijn fototoestel nog moet leegmaken. Deze week opnieuw proberen.

 3. Lelijk. Er zijn in Duitsland erg mooie te vinden en daar blog ik een keer over tijdens m’n vakantieverslag. Bayern is overigens geen provincie, maar een deelstaat (Freistaat). Daarbinnen zitten districten, waaronder landkreis Rosenheim, die een afmeting heeft van de provincie Utrecht. Met 5 andere districten zitten ze in de regio Oberbayern en 7 van die regio’s vormen bundesland bayren die een eigen präsident heeft. Rosenheim is overigens best een aardige plaats.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: