Photo Workshop “Eine Reise in die Vergangenheit!” (2)
Photo Workshop “Eine Reise in die Vergangenheit!” (2)

Photo Workshop “Eine Reise in die Vergangenheit!” (2)

bVision Photography

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan een workshop fotografie, onder leiding van Gary Busch uit Heinsberg (Duitsland), op de rand van Nederland en Duitsland, tussen Gangelt en Schinveld. Daar in de bossen ligt een prachtige locatie met allemaal vakwerkhuisjes, het Nonke Buusjke. Vandaag deel twee.

bVision Photography

Het Nonke Buusjke biedt veel gelegenheid om foto’s te maken op verschillende plaatsen, je waant je aan het begin van de negentiende eeuw. Ook hebben we met hulpmiddelen leren omgaan, met flits, softbox, hulplicht, schermen en uiteraard puur natuur. De modellen die ik er vandaag even uitlicht zijn Angelika en Petra. Petra was eigenlijk aanwezig om Sonja op haar eerste schreden in het modellenvak te begeleiden, maar poseerde spontaan mee. En eigenlijk gaat het ook niet om de schoonheid van de modellen, maar om de techniek en het leren kijken. Zoals ik gisteren al aangaf was het een uitzonderlijke dag en een fijne groep mensen om mee te werken. Dat zouden we vaker moeten doen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.