Frietjuhs met Belse mayonaise
Frietjuhs met Belse mayonaise

Frietjuhs met Belse mayonaise

Gisteren liep het weer eens uit de hand en was ik wat later bij mijn vrouw dan gepland. Op de terugweg naar huis bedachten we dat het niet gek zou zijn om dan maar wat frietjes te maken. Yep frietjes mee naar boven frikandellen en krokketen mee naar boven en yammie… Alleen, na een paar minuten kwamen we erachter dat de frietenpan het niet deed, geen lampje te bekennen. In allerijl naar de Blokker voor een nieuwe, want we hadden inmiddels wel echt honger. Alleen hadden we niet in de gaten dat die om 6 uur dicht waren en dat de wekelijkse koopavond schijnbaar was afgeschaft. Als laatste klant konden we nog net naar binnen. Dat is dan quick en dirty door het aanbod, en meer op het uitzicht dan naar de kwaliteit een pan uitgezocht. Toen we het pand verlaten hadden liepen we eenzaam weer terug naar de auto, het centrum was compleet leeggelopen. Maar, gelukkig dachten we nog net van nieuwe pan, nieuw fritevet. anders was het helemaal fout gegaan. Uiteindelijk heel veel later dan gedacht, toch frietjuhs, met Belse Mayonaise… en die smaken dan dubbel zo lekker.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Elke zaterdag gaat moeder patatkraam open.
  In België gaat het niet zo goed met de frietkot. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.