Windows 8

Eigenlijk had u hier vandaag een auto verwacht, maar ik was zo bezig met Windows acht, dat de tijd me ontbreekt, Photoshop weg is en meer van dat soort verrassingen me ten deel vallen dat ik snel de laptop uit de berging heb gehaald om u te vertellen dat u die auto’s vandaag wel kunt vergeten. Windows acht is prima, maar alleen een full install, en ik had even eerst een upgrade gedaan. en dat gaat dus faliekant fout. Maar daarom niet getreurd, gewoon een full install aangezet en de rest komt hopelijk vanzelf weer goed. Haha, next next finish werkt dus echt niet…. Echt Windows is het gebleven. Met windows acht hoef ik niet te vrezen voor mijn baan. Met deze versie maakt onze helpdesk overuren. En shit, ik realiseer me net dat ook office 2010 even pleite is. Dat worden overuren thuis. Maar voor de rest gaat het goed toch. Een werkend mens zou gelukkig moeten zijn.

16 Comments

 1. Voor mij voldoet 7 nog. Daarna komt 8 wel, bij een nieuwe pc.

 2. Ik ben meestal een beetje afwachtend als er een nieuwe versie uit is. Ben vrij tevreden met w7.

 3. Ha Sjoerd,

  Zoon had op de schietclub al W8 gezien en mee gerommeld. oma

 4. Heb ik geen last van met mijn iPad. Sterkte Sjoerd met het oplossen van de problemen.
  Groetjes Mara

 5. Windows wordt gewoon gesponsored door Al Qaida, krijgt probleemloos de westerse samenleving op de knieën!

 6. ik wacht r nog maar even mee…………….. veel succes.

 7. Je kunt maar ergens zoet mee zijn… Toch?

 8. Geen haar op mijn hoofd die erover denkt om over te stappen op Windows 8 zo lang Windows 7 nog goed werkt.
  Hopelijk heb je alle programma’s snel weer aan de praat.

 9. Hartelijk dank dat je de kastanjes voor ons allen uit het vuur haalt. Zo te zien kunnen we beter even wachten tot de zaak is uitgedenderd. Sterkte ermee, en op deze zonnige herfstdag toch ook nog even naar buiten hoor.

 10. Succes met het installeren ervan. 🙂
  Ik blijf voorlopig bij deze laptop.. 🙂 Die is nu bijna 2 en ik ben nog steeds super tevreden. Wie weet volgend jaar na het seizoen. 😛

 11. Gisteren dacht ik heel even, laat ik Windows 8 maar bestellen. Toen bedacht ik dat het misschien toch verstandig zou zijn heel even te wachten op jou. We gebruiken ongeveer dezelfde programma’s niet waar. Rest me je hierbij daarom te bedanken, voor je moed en wellicht veel werk gedurende nachtelijke uren. 🙂

 12. Ik kon gewoon upgraden, en behield al mijn programma’s 😛 Verschil moet er zijn.

 13. Ik zag wat reviews her en der, en de meningen zijn verdeeld, ik heb geen mening, ben een iOS type

 14. Dat wordt dus nog even sleutelen om het allemaal passend te maken.
  Ik wacht nog wel een poos tot alles goed op elkaar afgestemd is.
  Fijne zaterdag.

 15. Lol! Altijd al gedacht dat Windows niet anders is dan een complot van ICT’ers om zichzelf aan het werk te houden…

 16. Ha Sjoerd,

  Heb wat filmpjes gekeken van W8, ben er ook wel van onder de indruk, als je ziet wat de positieve gebruiker er allemaal mee kan.
  Zelf ben ik ook een Windows man.
  Maar zijn de programma’s dfie je nu kwijt bent wel compatibel met W8? oma

Geef een reactie