Sinterklaasintocht in Limburg
Sinterklaasintocht in Limburg

Sinterklaasintocht in Limburg

Speciaal voor de kinderen die hier per ongeluk lezen. Sinterklaas komt dit jaar aan in Roermond. De stad Roermond heeft een eigen pagina die op de banner staat maar door hier te klikken gaat u er direct heen. En ik weet het duurt nog even, maar u bent in ieder geval voorbereid… Ik zit vandaag in Utrecht op de info securitybeurs en vanavond in Roermond, maar dan voor iets heel anders, iets waar de spanning vanaf druipt… Maar dat hoort u morgen wel. Dus als u me mist vandaag, dat kan kloppen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Annette Barendregt

  Bij ons komt de Sint pas zondags, maar ja het is natuurlijk ook een eind van Roermond naar Brielle. Ben je wel lief geweest, Sjoerd? Je weet het, hé? Linea recta naar Spanje! Daar helpt geen securitybeurs in Utrecht meer tegen!

 2. hai Sjoerd!

  dan ga ik naar Roermond, als het zo ver is.
  Mijn verloofde heeft er jaaaaaren gewoond, dus die wil vast ook wel met me mee.
  Want… we geloven heilig in de Sint!!

  heb het goed vandaag met een groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.