James Bond – Skyfall
James Bond – Skyfall

James Bond – Skyfall

Soms moet je dingen gewoon doen. Toen ik een uitnodiging kreeg van een firma, Innervate, om samen met een aantal bekenden naar de première van de nieuwe James Bond film Skyfall te gaan kon ik gewoon geen nee zeggen. En geloof me het was het dubbel en dwars waard. Het was dat ik al de hele dag op pad was geweest naar een info security beurs in Utrecht, en al lichtelijk in de stemming was om te gaan slapen, maar het is er echt niet van gekomen. het is verruit de beste Bond film in jaren. Nee, de clou ga ik hier niet vertellen, daar moet u zelf maar naar gaan kijken. Maar geloof me, het is het waard…

bVision Photography

18 reacties

 1. Je weet van te voren wel zo ongeveer hoe de film zal zijn. Achtervolgingen, schurken die het slecht voor hebben met de wereld, bedrog en natuurlijk een fraai ‘Bond-meisje’. En toch wil je ‘m zien. Elke Bond-film weer… En da’s niks om je voor te schamen, dunkt me. Zo gaat het mij ook…

 2. Ik geef je groot gelijk dat je deze uitnodiging geaccepteerd hebt. Zou ik ook gedaan hebben. Had trouwens best met je mee gewild naar deze film. Albert is met geen stok een bioscoop in te krijgen. Heb met dat “gebrek” van hem leren leven.

  OT: Ik heb begrepen dat je morgen heerlijk op vakantie gaat naar het warme zuiden. Canarische Eilanden of Marokko zoals Frank? In ieder geval heel veel plezier met A.
  En rust vooral lekker uit. Houdt iemand anders je blog bij?
  Groetjes
  Mara

 3. Hai Sjoerd,

  hoewel er niemand boven Sean Connery als James Bond gaat vind ik deze acteur: Daniel Craig ook wel een fijne James Bond.
  Hij is wat strenger dan Connery, maar hij mag er belsist wezen.
  Ik ga er ook naar toe!

  groet en prettig weekeinde van Marlou

  .

 4. Annette Barendregt

  Ik heb nog een gratis bioscoopkaartje liggen en twijfelde tussen “De Marathon” en deze. Maar je hebt me overtuigd. Leuk om zo’n premiére bij te mogen wonen. Was je in stijl, d.w.z. in pak 1?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.