James Bond – Skyfall

Soms moet je dingen gewoon doen. Toen ik een uitnodiging kreeg van een firma, Innervate, om samen met een aantal bekenden naar de première van de nieuwe James Bond film Skyfall te gaan kon ik gewoon geen nee zeggen. En geloof me het was het dubbel en dwars waard. Het was dat ik al de hele dag op pad was geweest naar een info security beurs in Utrecht, en al lichtelijk in de stemming was om te gaan slapen, maar het is er echt niet van gekomen. het is verruit de beste Bond film in jaren. Nee, de clou ga ik hier niet vertellen, daar moet u zelf maar naar gaan kijken. Maar geloof me, het is het waard…

bVision Photography

18 Comments

 1. Je weet van te voren wel zo ongeveer hoe de film zal zijn. Achtervolgingen, schurken die het slecht voor hebben met de wereld, bedrog en natuurlijk een fraai ‘Bond-meisje’. En toch wil je ‘m zien. Elke Bond-film weer… En da’s niks om je voor te schamen, dunkt me. Zo gaat het mij ook…

 2. Ik neem het graag van je aan maar ik heb helemaal niks met dit genre films.

 3. Als een bond kenner, immers mijn telefoonnummer is 007, kan ik me daar bij aansluiten.

 4. O ja,

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 5. Ha Sjoerd,

  We gaan kijken, een verjaardagscadeau voor mij. oma

 6. Ik geef je groot gelijk dat je deze uitnodiging geaccepteerd hebt. Zou ik ook gedaan hebben. Had trouwens best met je mee gewild naar deze film. Albert is met geen stok een bioscoop in te krijgen. Heb met dat “gebrek” van hem leren leven.

  OT: Ik heb begrepen dat je morgen heerlijk op vakantie gaat naar het warme zuiden. Canarische Eilanden of Marokko zoals Frank? In ieder geval heel veel plezier met A.
  En rust vooral lekker uit. Houdt iemand anders je blog bij?
  Groetjes
  Mara

 7. Ik heb nog nooit een bont film gezien, en dat hou ik zo!
  Geniet, geniet na, en laat mij lekker van andere dingen genieten zou ik zeggen.

 8. Groot gelijk dat je die uitnodiging niet hebt afgeslagen. Toffe afsluiting.

 9. Ja, ik hoor ook alleen enthousiaste reacties, dat wordt komende week een bezoekje aan de bioscoop!

 10. Op zo’n itnodiging kan je natuurlijk nooit nee zeggen.

 11. Ik ga er heen…..bedankt voor deze recensie….Agnès

 12. Hai Sjoerd,

  hoewel er niemand boven Sean Connery als James Bond gaat vind ik deze acteur: Daniel Craig ook wel een fijne James Bond.
  Hij is wat strenger dan Connery, maar hij mag er belsist wezen.
  Ik ga er ook naar toe!

  groet en prettig weekeinde van Marlou

  .

 13. Die staat hier ook op de lijst.
  I like them all

 14. Bond blijft tot de verbeelding spreken.
  Eens zien of deze laatste versie me ook aanspreekt.

 15. Annette Barendregt

  Ik heb nog een gratis bioscoopkaartje liggen en twijfelde tussen “De Marathon” en deze. Maar je hebt me overtuigd. Leuk om zo’n premiére bij te mogen wonen. Was je in stijl, d.w.z. in pak 1?

 16. Van die uitnodiging zou ik ook dankbaar gebruik hebben gemaakt, want ik heb alleen nog maar positieve verhalen gehoord over ‘Skyfall’.

 17. Ja zo’n uitnodiging kan je niet laten liggen natuurlijk.

 18. Goede afsluiting van een saaie dag dan toch.
  Fijn dat je er van genoten hebt.

Geef een reactie