Poeh, poeh

Poeh, poeh

De eerste werkdag was meteen heftig gisteren, als je om 7 uur in de ochtend begint en meteen tot 10 uur in de avond door moet werken is dat niet niks. Zo ben je er meteen weer helemaal in. Dat is het nadeel van in de ICT werken. Je weet nooit wanneer je klaar bent als je iets na werktijd moet uitvoeren. Je wil de gebruikers er overdag niet mee confronteren, maar als het dan een beetje tegenzit is het meteen laat. Zo moesten ik gisteren een paar switches laten vervangen door ietwat modernere apparaten. Tja, had ik ook maar een vak moeten leren… Alhoewel, klus geklaard, dus wat wil je nog meer.

bVision Photography

18 Comments

  1. Ha Sjoerd,

    Dat is misschien wel het nadeel dat je een vak hebt geleerd, dat maakt je onmisbaar.
    Wel een kater zo net na je vakantie.
    Maar trots gaan de date weer door de apparatuur. oma

    oma

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: