Poeh, poeh

De eerste werkdag was meteen heftig gisteren, als je om 7 uur in de ochtend begint en meteen tot 10 uur in de avond door moet werken is dat niet niks. Zo ben je er meteen weer helemaal in. Dat is het nadeel van in de ICT werken. Je weet nooit wanneer je klaar bent als je iets na werktijd moet uitvoeren. Je wil de gebruikers er overdag niet mee confronteren, maar als het dan een beetje tegenzit is het meteen laat. Zo moesten ik gisteren een paar switches laten vervangen door ietwat modernere apparaten. Tja, had ik ook maar een vak moeten leren… Alhoewel, klus geklaard, dus wat wil je nog meer.

bVision Photography

18 Comments

 1. Dat was dus een goed begin van je eerste werkdag. Pas naar huis als het probleem opgelost is. Ik wens je een fijn weekend en even je werk vergeten. Ga ik ook doen want vanaf vandaag t/m maandag ben ik lekker vrij.
  Groetjes Mara

 2. en ik als gebruiker maar klagen over de systeembeheerders…..

 3. Dat je het oude spul opruimt?

 4. en nu maar uitrusten in het weekend.

 5. Mooi flatgebouw met al die RJ45 ramen 😉

 6. En hoe is het met jouw vrijdagse visje afgelopen?

 7. Het weekend dus weer van harte verdiend..!!
  Geniet er volop van.

 8. het overkomt mij ook wel eens, maar ik begin niet om 7 uur.. dat scheelt weer… maar petje af hoor…Agnès

 9. Ik zou zeggen, ga nog een weekje op vakantie! 😀

 10. Dus dadelijk weer de vlam in de pijp ! Prettig weekend jongen !

 11. Op deze manier ben je volgende week alweer aan vakantie toe.

 12. Klus in één dag afgerond, daar kunnen ze bij mijn provider nog wat van leren.
  Je kunt met een tevreden gevoel het weekend in , lijkt me zo. 🙂

 13. Dat geeft vast een heel voldaan gevoel. 🙂

 14. Lkkee! Zulke klussen zijn toch wel leuk.

 15. Zo,dat is wel heel heftig lang! Ik moet daar toch niet aan denken zeg, respectt!

 16. Ha Sjoerd,

  Dat is misschien wel het nadeel dat je een vak hebt geleerd, dat maakt je onmisbaar.
  Wel een kater zo net na je vakantie.
  Maar trots gaan de date weer door de apparatuur. oma

Geef een reactie