Ferrie=Differentieel

International Streaming Festival 7th edition 1 to 9 December 2012

Normaliter maak ik geen reclame, maar als een van je trouwe bezoekers of bekenden iets unieks doet, dan mag je niet achter blijven met een beetje reclame. Ferrie=Differentieel stuurde me de link naar zijn inzending voor het international streaming festival. En dan kan ik toch niet achter blijven en een beetje promotie op mijn blog maken. Luister en kijk en laat je inspireren door kunst. Ik geef toe ik ben een beetje bevooroordeeld, maar het gaat niet alleen om een populair deuntje maar vooral om de sfeer, het samenspel van beelden, en de soundscape aan het begin.
Het spijt me dat ik hier geen insluitende video heb, maar een link naar de site, maar evengoed geniet van kunst… geniet van The Ice Song. En voor Ferrie, veel succes, we zien elkaar ongetwijfeld nog eens…

bVision Photography

idee, regie en soundtrack – ferrie = differentieel @differentieel
camera en montage – Ben
gedicht – Rian van Nieuwkerk @poldermeischje
voice-over – Robbert Baruch @RBaruch
titels – Jöran Maaswinkel @JeeeM

18 Comments

 1. Prima suggestie. Heel bijzonder.

 2. Dat is wel een bijzonder project..!!
  Goede start van de nieuwe week.

 3. dank Sjoerd voor je support – daar ben ik heel blij mee – en voor alle lezers van bVision – zet je verstand heel even op nul en laat je fantasie de vrije loop – – veel plezier

 4. Apart en bijzonder project is het zeker

 5. Het doet me ergens aaan denken maar weet niet aan wat. Succes in ieder geval!

 6. Goedemorgen Sjoerd,

  ik heb de volle 5 minuten gebiologeerd naar de prachtige beelden gekeken.
  En die muziek… en die stem…
  Wat een ijs… zouden we daar werkelijk naar toe gaan?
  Ik krijg het er koud van!

  Wil je Ferrie mijn complimenten doorgeven?

  Groet van Marlou

 7. een beetje bijzonder …. en zoals ferrie zegt ik zal proberen mijn verstand een beetje op nul te zetten

 8. Heel intrigerend! En boeiend vooral.

 9. Een bijzonder project. Ik heb de film bekeken en ZONDER geluid maakt ie nog meer indruk op me. Verstand op nul en niet denken dat de ijstijd terugkomt. Brr wat koud 😉 Met het idee dat ik na Oud & Nieuw 6 weken de goede kant op ga (Costa del Sol) kan ik afstand nemen.
  Groejes Mara

 10. Wat een Schitterende beelden zeg. Ik ben zelf niet zo van het beleven van de kou. Er naar kijken wil nog wel lukken. Maar er zelf in zitten ben ik niet zo’n voorstander van.

  Love As Always
  Di mario

 11. Prachtig project, het heeft me van begin tot eind weten te boeien.
  Maar ja, ik ben dan ook een kind van de winter … laat maar komen die kou. 🙂

 12. De stem…..ik houd zo van dit soort stemmen.
  Ik val op stemmen. Mooi project, wat boeit.

 13. Als barbaar zijnde sla ik de kunst over, want straks ga ik het nog waarderen….

 14. Ha Sjoerd,

  Zat eerst te denken aan radio of games, maar dit is anders.
  De muziek bevalt me wel en ijs is ook wel toepasselijk. oma

 15. Goed dat je het erop gezet hebt, is echt prachtig en ook vind de stem erbij geweldig.Kom zo gauw niet precies op zijn naam maar doet denken aan Walther Cronkite of zoiets die Amerikaanse verslaggever.

  Off topic, de Shoes treden hier nog regelmatig op in Leiden, maar ja ze wonen en werken hier dan ook.

 16. Ik gebruik daar geheel andere software voor. Maar daar moet je wel flink voor betalen.

Geef een reactie