Mijn kerstbomenbos slaat een jaar over
Mijn kerstbomenbos slaat een jaar over

Mijn kerstbomenbos slaat een jaar over

Onze twee badjakkers hebben ons doen besluiten om dit jaar geen kerstbomenbos op te zetten maar om het te houden bij enkele sfeer verhogende elementen. We zijn bang dat er anders niet veel van over zal blijven. Niet dat het met opzet zal gebeuren, er zit geen kwaad in die beesten, maar het zijn net twee olifanten als ze samen bezig zijn met hun spel. De onderstaande oplossing is een ontwerp van mijzelf en in het weekend in elkaar gezet. We hebben er nog ene gemaakt, maar dan in een Ice uitvoering, die komt later wel eens aan bod.
Vandaag is mijn dochter Sanne jarig, proficiat…McSan

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Gefeliciteerd met jullie dochter. Kan mij wel indenken dat het risico wat erg groot is met twee van die spelers in de kamer.
  off topic: heb jou vandaag bij een interview nog als voorbeeld genoemd van iemand die mede naar aanleiding van mijn blogs Leiden bezocht heeft en gelijk betrokken was bij het wel en wee van Boerhaave.

 2. Eerst natuurlijk de felicitaties voor Sanne, want dat is natuurlijk een heugelijk feit. Je hebt er nog een mooi tafereeltje van gemaakt. Hier komt geen kerstboom in huis. Wij vieren een ander lichtfeest.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Annette Barendregt

  Van harte gefeliciteerd met je dochter’s verjaardag. Goed plan om die kerstboom over te slaan. Ik vind dit trouwens een geweldige oplossing! Mooi gedaan, Sjoerd!

 4. Om te beginnen gefeliciteerd met Sanne’s verjaardag.
  Wij doen het al jaren zonder kerstboom, om over een bos maar te zwijgen. Met een kerststukje, hier en daar een takje groen en een paar extra kaarsen komen we de kerst ook wel door.

  OT: je pakje is onderweg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.