De receptie
De receptie

De receptie

Normaliter wordt de receptie bij ons alleen maar aangedaan door bezoekers, die worden daar ontvangen, krijgen een kop koffie aangeboden, en wachten dan op degene waar ze een afspraak mee hebben gemaakt. Die neemt ze vervolgens mee. Maar in Sinterklaas tijd gaat het iets anders, dan staat er een grote schaal met strooigoed klaar en iedereen die langskomt wijkt even van de normale route af om een paar pepernoten of andere lekkernijen mee te snaaien. Het is gatverpielekes moeilijk om daar langs te lopen zonder wat mee te pakken. En zo groeien de kilootjes er als vanzelf aan en nemen we ons straks in januari voor om dat voorlopig even niet meer te doen. Maar goed, om een kort verhaal iets langer te maken, als de wereld op 21 december toch vergaat, zullen die pepernoten het verschil ook niet maken.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Hai Sjoerd,

    inderdaad… als de (ALS) de wereld vergaat, dan maken die extra snoeperijtjes inderdaad niet meer uit!!
    Ik ben gisteren echt helemaal uit mijn dak gegaan met al dat lekkers!!

    Groet van Marlou

    .

  2. Heel herkenbaar. Een dergelijke schaal met lekkernijen stond er op mijn werk ook vaak, maar dan bij het secretariaat. December is een prima tijd om de teugels af en toe even wat te laten vieren. In januari trekken we de buikriem wel weer even wat aan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.