Ontstressen – door Frank
Ontstressen – door Frank

Ontstressen – door Frank

Dat het bij ons weer eens heel druk is, dat hebben we hier al vaker laten weten. Er wordt daardoor ook wel eens onderling gevloekt, of met enige stemverheffing, op een wat driftige manier gesproken.  Als je het zo druk hebt, heb je ook niet veel te lachen. Deze week kreeg ik onderstaande fotostrip van een collega, met als tekst erbij ” 😆  ff ontstressen…… 😉 “.  We moesten er dus met zijn allen hartelijk om lachen, zodat de missie van onze collega geslaagd was. Behalve voor enkele Belgische collega’s die vol bleven houden dat ze geen stress hebben. In ieder geval aan de collega die de fotostrip stuurde bedankt, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, volgens een oud Hollands spreekwoord. Ik weet niet waar deze fotostrip oorspronkelijk vandaan komt, maar ik deel hem hier met onze lezers, om wellicht ook te ontstressen.

 

15 Comments

  1. Nog even en dan vertrek ik na de feestdagen naar de Costa del Sol waar ik helemaal geen stress heb. Een aanrader voor je Frank. Wat betreft de plaatjes, het is zo cliché dat een man de trouwdatum zou vergeten. Ik prijs me met een echtgenoot die dit NOOIT vergeet en altijd wel iets voor me meeneemt. Zelfs de dag dat we elkaar ontmoet hebben vind ie plezant om dan samen uit eten te gaan.
    Groetjes Mara

  2. Hij is erg leuk.

    Toevallig liep ik net door de bieb op zoek maar wat oudere kranten die mensen niet terug hebben gelegd in het vak. Dus liep ik ook even bovenlangs waar het doorgaans erg rustig is. Staat er een stel begin-20’ers bij zo’n bestelcomputer. Terwijl ik er langs loop hoor ik het meisje vragen: ‘Wat is je wachtwoord?’ en de jongen hoor ik antwoorden: ‘Mijn geboortedatum.’ Ze hadden mij niet in de gaten en toen ik hen voorbij liep mompelde ik redelijk luid: ‘Gebruik nooit je geboortedateum als wachtwoord.’
    Ze moesten er vreselijk om lachen, wat ook wel de bedoeling was. Maar misschien denken ze nu wat beter na over wachtwoorden.

  3. Het is een grap die vaker voorkomt, zo is er ook een filmpje van een echtpaar dat overvallen wordt en waarvan de kluiscode de trouwdatum is, wat hij dan ook niet weet. Uiteraard pakt ze dan het pistool af van de overvaller om zelf op haar echtgenoot te schieten!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.