Hoezo ziek…

Buiten de geplande stukjes op zaterdag en zondag kunt u hier een paar dagen niet veel beleven.
Vanavond is mijn vrouw met spoed opgenomen op de afdeling spoedeisende hulp van het Atrium Ziekenhuis in Heerlen. Wat wij dachten dat een zware griep met een verkoudheid was bleek een acute dubbele longontsteking te zijn, het zuurstofgehalte in het bloed was ontstellend laag. We mogen van geluk spreken dat de huisarts die we consulteerden haar twijfels had en na ruggespraak met de longarts ons linea recta naar het ziekenhuis stuurde. Daar zijn we bijzonder goed opgevangen en er is alles gedaan om haar te stabiliseren. Ik zit voorlopig aan de telefoon gekluisterd te wachten op goed nieuws. U begrijpt dat mijn hoofd nu ergens anders is, maar echt vatten doe ik het nog niet.

28 Comments

 1. Het komt vast wel goed. Daar ga ik vanuit.

 2. Ha Sjoerd,

  Dat is zeker schrikken, wens jullie veel sterkte en een spoedig herstel. oma

  ot, tot morgen.

 3. Veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst.

 4. Sterkte en ik hoop dat je vrouw weer spoedig herstelt.
  Pas jij tegelijk ook goed op jezelf.

 5. Owh Sjoerd,
  dat is vervelend nieuws zeg. Heel veel sterkte voor jou en je vrouw. En als je even tijd hebt hou ons dan graag op de hoogte.

  Love As Always
  Di Mario

 6. Dat is zeker niet leuk, maar hopelijk knapt ze snel weer op en is ze met de kerst weer thuis. Sterkte!

 7. O jee Sjoerd. Sterkte! En beterschap voor je vrouw. Dat ze snel weer helemaal beter mag zijn!

 8. Ai shit..
  Wat een kl*te nieuws.
  Ik hoop dat er snel goed nieuws komt.
  Sterkte voor je vrouw.. En voor jou en de kids natuurlijk ook!

 9. Joh, daar schrik ik van. Heel veel sterkte Sjoerd, voor jou en je vrouw. En laat het bloggen even lekker voor wat het is… je hebt nu andere prioriteiten!!!

 10. Heel veel sterkte Sjoerd, je vrouw …..

  Dadelijk laat ik een lichtje branden …. een warm lichtje

 11. Dat is schrikken. Op latere leeftijd is longontsteking erg link, maar volgens mij zitten jullie daar gelukkig nog ruim onder.

  In het vervolg wel even meer stoken. 🙂

 12. Veel sterkte gewenst en een spoedig herstel voor je vrouw!

 13. Hoop dat ze spoedig herstelt , veel sterkte mijn beste Sjoerd en we horen je wel !

 14. Sjee, dat is geen leuk nieuws. Beterschap wensen voor het vrouwtje.

 15. Gatsie zeg. Veel sterkte voor je vrouw en voor jezelf. Knuffel.

 16. Sjoerd daar schrikken wij allebei van. Sterkte en beterschap voor Antoinette. Wij zullen voor haar en jouw welzijn duimen en hopen dat alles gauw weer goed komt.
  Ook namens Mara, Saludos de Albert

 17. Hè bah zeg , dit is schrikken.
  Heel veel beterschap voor je vrouw.
  En sterkte voor jou, hopen op goed nieuws.

 18. Sterkte Sjoerd en familie!

 19. Hoi Sjoerd, van harte beterschap voor je vrouw en hopen dat ze er snel weer bovenop is!

  Vrgr

  Frank

 20. Sterkte voor jou en je vrouw Sjoerd. Hoop dat ze haar snel weer onder controle hebben zodat jullie toch nog een beetje kunnen genieten van de kerst.
  Hou je taai he.

 21. Ha Sjoerd,

  Een opkikkertje. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 22. Oei, twee dagen even niet lezen hier en het is mis. Gelukkig nog net op tijd erbij, en ik hoop dat het intussen al wat beter gaat en het onheil onder controle is. Af en toe een updeetje als het even kan, er zijn een hoop mensen die met jullie meeleven als je dat maar weet.

 23. Hai Sjoerd,

  daar schrik ik even van!
  Ik hoorde van Marjolijn, dat je vrouw heel erg ziek is.
  Dus ik ga meteen even “op bezoek”…
  Heel veel beterschap gewenst.
  Goede zorgen en straks frisse lucht zullen wonderen doen.

  Heel veel sterkte en beterschap!
  Groet van Marlou

  .

 24. Sterkte en beterschap !!!!!!

 25. Annette Barendregt

  Zo, dat is wel effe “different koek”, zoals we dat hier in Rotterdam zeggen. Pfft, je schrikt je een ongeluk, hé? En al die toeters en bellen. Veel sterkte met zijn allen en hopelijk is ze voor de Kerstdagen weer thuis.

 26. Sjoerd, ik was even een paar dagen niet langs geweest, dus lees ik dit nu net…verdorie nog aan toe, zeg… wat kan het ineens raar gaan… ik hoop dat er ondertussen al betere berichten zijn, maar ik las net dat je nog in het ziekenhuis zat..ik duim voor jullie…en hopelijk zijn jullie met Kerst weer allemaal bij elkaar…liefs Agnès

 27. Zo, dat is een schrik! Maar ik las dat het inmiddels alweer wat beter gaat.

 28. Ik lees het nu pas, naar aanleiding van je comment bij mij. Een paar weken weinig blogs lezen en dan gebeurd er bij jullie zomaar wat heftigs. Ik hoop dat ze nu toch snel weer naar huis mag! Veel beterschap!

Geef een reactie