Hoezo ziek…
Hoezo ziek…

Hoezo ziek…

Buiten de geplande stukjes op zaterdag en zondag kunt u hier een paar dagen niet veel beleven.
Vanavond is mijn vrouw met spoed opgenomen op de afdeling spoedeisende hulp van het Atrium Ziekenhuis in Heerlen. Wat wij dachten dat een zware griep met een verkoudheid was bleek een acute dubbele longontsteking te zijn, het zuurstofgehalte in het bloed was ontstellend laag. We mogen van geluk spreken dat de huisarts die we consulteerden haar twijfels had en na ruggespraak met de longarts ons linea recta naar het ziekenhuis stuurde. Daar zijn we bijzonder goed opgevangen en er is alles gedaan om haar te stabiliseren. Ik zit voorlopig aan de telefoon gekluisterd te wachten op goed nieuws. U begrijpt dat mijn hoofd nu ergens anders is, maar echt vatten doe ik het nog niet.

28 Comments

 1. Ik lees het nu pas, naar aanleiding van je comment bij mij. Een paar weken weinig blogs lezen en dan gebeurd er bij jullie zomaar wat heftigs. Ik hoop dat ze nu toch snel weer naar huis mag! Veel beterschap!

 2. Sjoerd, ik was even een paar dagen niet langs geweest, dus lees ik dit nu net…verdorie nog aan toe, zeg… wat kan het ineens raar gaan… ik hoop dat er ondertussen al betere berichten zijn, maar ik las net dat je nog in het ziekenhuis zat..ik duim voor jullie…en hopelijk zijn jullie met Kerst weer allemaal bij elkaar…liefs Agnès

 3. Annette Barendregt

  Zo, dat is wel effe “different koek”, zoals we dat hier in Rotterdam zeggen. Pfft, je schrikt je een ongeluk, hé? En al die toeters en bellen. Veel sterkte met zijn allen en hopelijk is ze voor de Kerstdagen weer thuis.

 4. Hai Sjoerd,

  daar schrik ik even van!
  Ik hoorde van Marjolijn, dat je vrouw heel erg ziek is.
  Dus ik ga meteen even “op bezoek”…
  Heel veel beterschap gewenst.
  Goede zorgen en straks frisse lucht zullen wonderen doen.

  Heel veel sterkte en beterschap!
  Groet van Marlou

  .

 5. Oei, twee dagen even niet lezen hier en het is mis. Gelukkig nog net op tijd erbij, en ik hoop dat het intussen al wat beter gaat en het onheil onder controle is. Af en toe een updeetje als het even kan, er zijn een hoop mensen die met jullie meeleven als je dat maar weet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.