Even een update

bVision Photography

Ik zou het kunnen hebben over de brandweer die aan de overzijde bij ons een binnenbrandje bluste en een agressieve bewoner tegenkwam. (foto boven)
Ik zou het kunnen hebben over de politie die die deze agressieve overbuurman in de boeien sloeg en daar toch wel enige mankracht (9) voor nodig had. (foto onder)
Ik zou het ook kunnen hebben over de ruzie in een Marokkaans gezin, die op het moment suprême op kerstavond aan tafel zat en tot de ontdekking kwam dat de extra grote grill die bij Appie was gekocht het niet deed. De hele familie aan tafel en dan niets daar… (de arme vrouw kon het heel plastisch verwoorden).

Maar veel belangrijker is het dat het een stuk beter gaat met mijn vrouw Antoinette. Na een week in het ziekenhuis gaat de toestand er sinds gisteren snel op vooruit. Het zal nog wel een tijd duren voordat ze weer de oude is, maar we kunnen er bijna niet op wachten om haar thuis te kunnen ontvangen. Dat is veel belangrijker nieuws dan al het andere op de wereld (die dus niet vergaan is). Mijn vrouw dacht van wel, maar het was haar eigen wereldje wat op wankelen stond. Ze was de tijdlijn een beetje kwijt. Jammer is dat het niet gelukt is om een duidelijke oorzaak aan te geven waardoor een en ander zo ver heeft kunnen komen. Duidelijk is wel dat je bij een huisartsenpraktijk niet altijd aan het goede adres bent. Maar dat verhaal heeft nog wel een staartje.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

28 Comments

 1. Dat je vrouw weer op aan het knappen is, is inderdaad het belangrijkste en leukste nieuws. Sterkte en hoop dat ze met oud en nieuw thuis kan zijn.

 2. Sjoerd, ik ben zo blij dit te horen…. dat is het allerbelangrijkste… maar zijn er fouten gemaakt? Dat lijkt nu wel aan de orde van de dag te zijn… ben benieuwd naar het vervolg…in ieder geval thumbs up…. en tot meer…..Agnès

 3. Jeetje Sjoerd, wat schrikken… Wat een pech daar bij jullie in de straat, zoveel tegelijk.. Fijn dat het beter gaat met Antoinette, ja huisartsenpraktijken… (Als ik aan Mannie-van-Leibele denk… Je mag ze niet over 1 kam scheren, maar toch, men denkt te snel dat het ‘niks is.’) Heel veel sterkte en beterschap, en ondanks alles (of.. JUIST nu..) heel veel Goeds gewenst voor het nieuwe jaar!

 4. bedankt voor je bezoekje op mijn blog, nu kom ik hier ook eens piepen, want deze blog zag ik nog nooit, dus……Nog A happy weekend

 5. Heb een verkeerd berichtje geplaatst, zonder drugs of drank, gewoon afwezig. oma
  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 6. Zo is dat, gezondheid gaat boven alles, heerlijk dat Antoinette aan de beterende hand is. Hang de slingers maar vast op.:-)

 7. Ha Sjoerd,

  Het belangrijkste nieuws heeft je gelijk het meest getroffen, jammer dat je steeds meer vertrouwen in artsen gaat verliezen door fouten die gemaakt worden.
  Hopelijk is ze weer snel thuis.
  Je hebt westerse buren, hoor je niet veel dat men kerst viert.
  Wel een buurman die voor een verzetje zorgt. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 8. Belangrijkste is dat het weer beter gaat met jouw vrouw. Hopelijk mag ze snel weer naar huis!

 9. En zo is het maar net. Bij dat goede nieuws zinkt elk ander bericht in het niet. Fijn voor jullie dat het spoor weer in de goede richting gaat.

 10. Wat een goed bericht breng je ons, en voor jou een heerlijk gevoel dat het beter gaat met Antoinette. Ach zie de huisarts als een voorportaal naar het ziekenhuis, en je moet altijd via dat voorportaal.

 11. Fijn dat het beter gaat en dat ze waarschijnlijk snel weer naar huis mag.

 12. fijn nieuwe Sjoerd,gelukkig gaat het de goeie kant op.
  ach en dat fikje was niks zo te zien, en ik weet hoe beangstig dat is……

 13. Fijn dat het de goede kant op gaat, maar ik kan me wel voorstellen dat, wanneer de oorzaak niet duidelijk is, dit wel zorgen baart. Maar misschien komt er in de loop van tijd toch duidelijkheid.

 14. Een nieuw jaar met een opgaande lijn. Gelukkig!

 15. Annette Barendregt

  Brrr, als ik die foto’s zie van die ziekenhuisgangen gaat mijn maag een beetje draaien. Ik ruik het gewoon. Jakkes. Maar ja: soms kan het niet anders, hé? Ik ben heel erg blij dat het nu beter met haar gaat. Ziek zijn is niks, ook niet voor de achterblijvers. Want jouw Kerst is dus ook aardig in het hoge water gevallen. Natuurlijk ben ik erg blij met je verslag over die duwbak. Goed gedaan, collega. Leuk dat we zo dicht bij elkaar zaten, want ik had hetzelfde uitzicht (die bergen). Het was wel een mooi gezicht, dat hoge water in de Maas (en in de Geul), hé? Ik had gelijk geen heimwee naar de zee meer. Nu ga ik even duimen voor mijn bijna-naamgenote. Antoinette of Annette: het enige verschil is TOI! 😉

 16. Belangrijk is dat wat belangrijk is en dat is voor ieder zijn eigen wereldje.
  Goed te vernemen over de vooruitgang, voor het aankomende jaar de thuiskomst iets om naar uit te kijken voor jullie.

 17. Als de gezondheid in het geding is, is de rest allemaal maar bijzaak. Gelukkig maar dat het met Antoinette intussen een stuk beter gaat. Wens haar beterschap verder, hopelijk komt ze snel weer thuis om verder aan te sterken.

 18. Goed nieuws, en ik hoop dat die thuiskomst snel zal zijn

 19. Hoera hoera hoera (ja, dus niet voor de brand en grill en zo).

 20. het doet zo goed te horen dat het zo veel beter gaat met je vrouw ….

 21. Nou, het nieuws dat het een stuk beter gaat met je vrouw is het belangrijkste. Ze zal zelf ook blij zijn weer thuis te zijn. En dan helemaal aansterkten.

 22. Wat fijn om te lezen dat je vrouw weer aan de beterende hand is, nu hopelijk gauw naar huis om daar verder aan te sterken en weer conditie op te bouwen.

 23. Owh.. ik ben benieuwd. Nou ben blij dat het weer stukken beter gaat.

  Love As Always
  Di Mario

 24. Ha, dat is goed nieuws.
  Ja, als de antibiotica goed aanslaat komt het herstel weer snel inzicht.
  Er gaat niets boven thuis verder opknappen.
  Beterschap voor je vrouw Sjoerd en voor jou succes, nu thuis maar alles netjes in orde maken.

 25. Dit is echt fijn nieuws om te lezen dat het met je vrouw de goede kant op gaat. Ben benieuwd naar jouw verslag over die huisartsenpraktijk. Had er in mijn werk ook veel mee te maken, maar als avondhoofd kon ik vaak heel veel zaken voor elkaar krijgen.
  Van harte beterschap Antoinette en jij sterkte Sjoerd.
  Groetjes Mara

 26. Nou, gelukkig goed nieuws, tussen al die vervelendheid door!
  Rustig aan daar, ook met agressieve buren en zo, en maar snel weer de oude geraken!

 27. Dat is super goed nieuws. Ben ik blij om. Dat fikkie, ach, ik heb betere gezien.

Geef een reactie