Polaris Ranger

bVision Photography

Di Mario stuurde Me deze foto met de opmerking: “volgens mij is het een Polaris” En dat klopt, dat staat er groot op. Polaris is een Amerikaanse Firma die zich voornamelijk bezig houdt met All Terrain Vehicles (ATV’s), waar ik de snowmobiles en de Ranger voor het gemak ook maar even onder schaar. Het hoofdkwartier van Polaris ligt in Medina, Minnesota. Daarnaast maken en distribueren ze deze karretjes in Roseau, Minnesota; Osceola, Wisconsin; Spirit Lake, Iowa; Vermillion South Dakota.

bVision Photography

Waar de Polaris Ranger van de bijgaande foto’s gekocht is weet ik niet. In het midden oosten zijn geen distributeurs. De Ranger op de foto heeft waarschijnlijk een 800 cc motor. Het zijn echte scheurijzertjes. Hier kom je meestal alleen de quads tegen van dat merk.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

10 Comments

 1. Dat is wel een heel bijzonder karretje.

 2. Ha Sjoerd,

  Een leuke kar, dacht eerst ook aan sneeuw, maar denk dat deze het in het woestijnzand ook wel erg goed doet. oma

  ot, dank je voor je reactie op de show, daar doe ik het voor. LOL

 3. We kennen deze auto allebei niet en zo te zien missen wij niets. Ik vind ‘m lelijk 😉
  Grtz Mara

 4. Ja ik vind het nog steeds een stoere kar.

  Love As always
  Di Mario

 5. Oef ik heb niet zoveel met auto’s, maar dat merk had ik ook nog kunnen raden 😉

 6. Zo, wat een merkwaardig dingetje zeg, en zeker ook wel eens leuk om te bekijken.
  Zo kom je nog eens wat tegen.

 7. Ik vind hem wel stoer. Leuk karretje!

 8. Kijk, dat lijkt me nou precies een karretje voor als mijn benen me echt niet meer willen dragen. 🙂

 9. Aan het bord op de gevel op de middelste foto te zien is dat ergens in het voormalig oostblok (cyrillische letters vzv ik kan onderscheiden).

 10. Het zijn zeker scheurijzers. Hoewel je deze idd niet zo erg vaak ziet.

Geef een reactie