Polaris Ranger

Polaris Ranger

bVision Photography

Di Mario stuurde Me deze foto met de opmerking: “volgens mij is het een Polaris” En dat klopt, dat staat er groot op. Polaris is een Amerikaanse Firma die zich voornamelijk bezig houdt met All Terrain Vehicles (ATV’s), waar ik de snowmobiles en de Ranger voor het gemak ook maar even onder schaar. Het hoofdkwartier van Polaris ligt in Medina, Minnesota. Daarnaast maken en distribueren ze deze karretjes in Roseau, Minnesota; Osceola, Wisconsin; Spirit Lake, Iowa; Vermillion South Dakota.

bVision Photography

Waar de Polaris Ranger van de bijgaande foto’s gekocht is weet ik niet. In het midden oosten zijn geen distributeurs. De Ranger op de foto heeft waarschijnlijk een 800 cc motor. Het zijn echte scheurijzertjes. Hier kom je meestal alleen de quads tegen van dat merk.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

10 Comments

  1. oma

    Ha Sjoerd,

    Een leuke kar, dacht eerst ook aan sneeuw, maar denk dat deze het in het woestijnzand ook wel erg goed doet. oma

    ot, dank je voor je reactie op de show, daar doe ik het voor. LOL

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: