Oudjaar 2012
Oudjaar 2012

Oudjaar 2012

bVision Photography

Wij missen ons vrouwtje ook. We zijn er een beetje beduusd van. We worden nu veel te vaak alleen gelaten en moeten maar afwachten wanneer ze er weer zijn. En dat doen ze normaal nooit, er is bijna altijd wel iemand thuis om op ons te letten. En ja, wat kun je allemaal doen om de tijd door te brengen…
Opmerking van de baas:
Onze twee beestjes zijn wat ondeugend aan het worden zo zonder toezicht. Ik ben al blij dat we geen kerstboom hebben. Die was geheid ook al tegen de grond gegaan. Boven onze Ollie, de nieuwe kroegtijger van ons en de meest ondeugende van de twee. Onder onze Kaatje de liefste van de twee, maar ook af en toe heel speels ondeugend en wil overal onder liggen, het liefste onder kussens of dekens. De kussens van de bank worden door de hele kamer meegesleept af en toe.
We hebben een weliswaar zeer kleine hoop dat Antoinette vandaag naar huis mag, maar het is nog hoop. Helaas, het mag niet zo zijn..
De foto’s zijn gemaakt met mijn mobieltje, voor zo’n snapshot is het uithalen van mijn DSLR te veel werk, dan is de verrassing eraf.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Oh jée Sjoerd, ik had zo gehoopt dat jullie Oud en Nieuw nu weer thuis hadden kunnen vieren.. en de katten…vuurwerk, veel gedonder en geknal… die zijn ook onrustig…ik weet niet zo goed wat ik nu kan zeggen… ik denk aan jullie en hoop dat alles weer allemaal goed komt in 2013… ondanks alles hoop ik dat jullie een goeie jaarwisseling hebben….liefs Agnès

    p.s. Sjoerd,bedankt voor al je leuke berichten in 2012, dat heb ik erg gewaardeerd.

  2. Hoe vreemd het ook klinkt, het is een goed teken dat de kittens jullie missen. Het betekent dat jullie elkaar nodig hebben en elkaar datgene kunnen geven wat fijn is. Ik hoop oprecht dat Antoinette weer heel snel in jullie midden zal zijn. Ik wens jullie een goede jaarwisseling toe met een uitzicht op beterschap.

  3. Ollie doet mij altijd denken aan onze overleden kater Snuit. Wat een boefje om te zien. Ik vind het bijzonder triest dat je Oud & Nieuw ook zonder jouw geliefde Antoinette moet vieren. Alle feestdagen zonder, het zal niet meevallen en ik wens je veel sterkte toe. De woorden van Jan K. hadden ook mijn woorden kunnen zijn. Ik sluit me er bij aan.
    Nogmaals sterkte, ook namens Albert, en we hopen allebei dat jullie in het nieuwe jaar weer gauw samen mogen leven in jullie huis in Gebrook.
    Lieve groeten Mara

  4. Jammer dat Antoinette de jaarwisseling nog niet lekker thuis in de familiekring kan vieren. Maar als ze op een dag als vandaag niet uit het ziekenhuis wordt ontslagen, dan kan het waarschijnlijk ook echt nog niet, en dan is het ziekenhuis -hoe vervelend dan ook- toch wel de beste en meest veilige plek voor haar op dit moment.
    Sterkte en een goede jaarwisseling gewenst!

  5. Annette Barendregt

    Pfft, ik heb echt een dejá-vu als ik hier kom lezen. Wat ontzettend vervelend dat je vrouw nog steeds in het ziekenhuis ligt. Zowel voor haar als voor jou en je gezin. Geen gezelligheid aan, hé? Ik denk aan je, Sjoerd en hoop dat ze heel gauw beter zal zijn. Sterkte!

  6. Ja, ook de poezen missen het vrouwtje.
    Ik duim heel hard dat ze vandaag naar huis mag, misschien helpt het.
    Toch een goede jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar voor jou en allen die je lief zijn.

  7. oma

    Ha Sjoerd,

    Kan me voorstellen dat het kattenspul vrouwtje mist, daar hebben ze echt wel last van.
    Als ze de boel maar niet afbreken en niet schrikken van het vuurwerk. oma

    ot, het is ook een heel lastige kalender, iphone is makkelijker.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.