Nieuwjaar 2013
Nieuwjaar 2013

Nieuwjaar 2013

Helaas, het mocht niet zo zijn. Ook vandaag brengen we een groot gedeelte van de dag in het ziekenhuis door. Dag 12 inmiddels. Maar het gaat iedere dag een stukje beter en we hopen nu dat ze in ieder geval deze week naar huis komt. Daarom komen de wensen voor in ieder geval een goede gezondheid recht uit mijn hart.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Voor jou en voor jouw vrouw ook de allerbeste wensen voor dit jaar. Moge dit over een tijdje als een intermezzo afgedaan worden, dat zou betekenen dat de gewone draad van het leven wer volledig is opgepakt. Ik hoop dat deze wens zo spoedig mogelijk bewaarheid zal zijn.

 2. Hai Sjoerd,

  ik hoop, en wens, dat je een mooi en licht jaar tegemoet gaat.
  Ik hoop ook, dat Antoinette gauw weer helemaal de oude is en dat ze een geoznd jaar krijgt.
  Beterschap en warme groeten, Marlou

  .

 3. Helaas is je vrouw nog niet thuis maar ik hoop dat het snel gaat gebeuren.
  Hopelijk kunnen jullie dan samen nog een feestje vieren.
  Sterkte en veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar toegewenst.

 4. Jammer dat Antoinette niet thuis mocht zijn met Oud & Nieuw, maar het belangrijkste is dat ze goed vooruit gaat. De beste wensen en een goede gezondheid voor 2013.
  In het kader van het glas is altijd half vol en nooit half leeg. Er komt nog een Chinees Nieuwjaar dan halen je dan toch gewoon deze Oud & Nieuw in 🙂

 5. Het duurt nogal zeg, zo stel je je toch de ‘feestdagen’ niet voor. Hopelijk hebben jullie je portie voor dit jaar dan ook helemaal in een keer gehad. Beterschap, geluk en gezondheid!!!

 6. Ook wij wensen jullie een voorspoedig maar vooral gezond 2013. Je weet nu hoe belangrijk dat laatste is. Soms nog meer dan geld. Albert en ik hopen dat je in het nieuwe jaar gauw weer samen mag zijn in je eigen huis met Antoinette. We duimen hard voor jullie.
  Lieve groeten Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.