De kapster
De kapster

De kapster

Gisteren ben ik even bij de overbuurvrouw aan de overkant op bezoek geweest om mijn inmiddels flinke haarbos wat te laten bijwerken. Tegenover ons ligt sinds enkele maanden een schoonheidssalon “Carolina Aveling“. Ik had al eens gezien dat ze op zaterdag een aanbieding had voor het knippen van heren. Normaliter kortwiekt Antoinette met de tondeuse mijn haren, maar goed, ik kan toch niet de tondeuse meenemen naar het ziekenhuis. Je stapt als heer niet zomaar een schoonheidssalon binnen, maar ik was aangenaam verrast over de sfeer die er heerste. Niet zoals in een kapsalon waar diverse mensen tegelijkertijd worden geholpen, maar gewoon in alle rust. En ik vind mijn haren zoals ze nu zitten ook prima. Eerst lekker wassen en drogen en dan in model knippen. Ik heb daar volgens mij meer dan een uur gezeten en kwam echt ontspannen weer thuis. Gewoon even wat anders tussendoor, en lekker dichtbij ofwel voor herhaling vatbaar.
Update: look on the right side (klikken is vergroten)

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

 1. Okee, wij vragen u draait. Dank je. Zou je niet overwegen als je weer eens een keer een zelfportret plaatst, een heel klein tikkeltje opgewekter te kijke. Zo krijgen de mensen een heel verkeerde indruk van ons zonnetje in huis toch? 😉

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Je bent het heertje weer, ja je kunt je vrouw nu niet vragen.
  Wel een relaxte behandeling gehad. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 3. Kijk dat het kort is is lekker natuurlijk. Maar even lekker vertroeteld worden in deze tijd is natuurlijk helemaal fijn voor je. En even terugkomen op jouw reactie. Bewegend water bevat zo wie zo al meer zuurstof dan stilstaand.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Met de tondeuse was ook niet verkeerd hoor Sjoerd…dat heeft iets fris… maar een keer jezelf laten verwennen kan helemaal geen kwaad en het ziet er netjes uit… ik ben eigenlijk heel erg benieuwd wanneer je vrouw weer naar huis mag… ik hoop heel erg snel….Agnès

 5. Je ziet er netjes uit Sjoerd. Je vrouw kan thuiskomen. Is het al bijna zover? Het enige dat mij opvalt zijn al die grijze haren. Toen m’n lief jouw leeftijd had was het ook een mix. Tegenwoordig alleen maar grijs. Vanuit die “dolfijne” stad, groeten Mara.

 6. Ik gun het je wel, een keertje vreemd gaan, en in dit geval zal Antoinette het ook wel goed gevonden hebben, maar een volgende keer? Afijn bekijk het ook maar. Ik hoop dat je haar binnenkort weer thuis kunt verwelkomen. Jij ziet er dan in ieder geval goed uit.

 7. Je boft Sjoerd!!
  je bent overigens ”en van de weinige mannen die ik ken, die van een bezoekje aan de kapper kan genieten…
  Jij snapt waar het om gaat: om ontspanning!! En dat die haren daarbij gekortwiekt worden is bijzaak…

  Ik hoop, dat je vrouw gauw ontslagen mag worden…
  Beterschap…
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.