Pluto
Pluto

Pluto

Gewoon even tussendoor, omdat ik de foto wel aardig vond. Ook deze is gemaakt met mijn mobieltje op een moment dat ik even niet wist dat er ook nog andere dingen te doen waren. Dat heb je wel eens. Ik ben gisteren van alle ellende weer gaan werken, ondanks dat mijn vrouw nog in het ziekenhuis ligt. Toch hoop ik dat ze ergens deze week eruit mag en thuis verder kan bijkomen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

 1. Bij mijn vorige reactie werd ik als spam gezien. Komt dat soms omdat ik reageer vanaf een free wifi op de luchthaven Schiphol? Ik hoop voor jou echt dat je vrouw deze week mag thuiskomen. Ik kan hier geen kaarsje voor haar branden, maar in gedachten doen WE het wel. En hoe is je werkdag bevallen? Sterkte en vergeet je niet Antoinette namens mij en Albert een spoedig herstel toe te wensen? Niet vergeten als je morgen, kan beter zeggen vandaag op je vrije dag bij haar bent.
  Groetjes Mara

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Wat grappig ik dacht eerst aan de planeet, en dat geurtje heb ik ook nog gebruikt.
  Het is ook niet makkelijk om je vrouw in het ziekenhuis te hebben, dan is afleiding wel zo prettig.
  Heel veel sterkte en beterschap, dat ze maar snel thuis mag komen. oma

 3. Old Spice!!
  dat gebruikte mijn vader ook altijd.
  Ik vind het knap van je dat je even je zinnen hebt verzet…

  Ik hoop dat je vrouw van de week thuis mag komen.
  Het is toch het fijnste om thuis te mogen zijn.
  maar ja… eerst beter worden.

  Geef haar een dikke pakkerd van me. Wel voorzichtig he!!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.