Eindelijk, thuis
Eindelijk, thuis

Eindelijk, thuis

Na drie weken in het Atrium Ziekenhuis in Heerlen te hebben gelegen is mijn vrouw Antoinette eindelijk thuis. Iedereen blij, en zij zelf in het bijzonder. Onderstaand boeket werd bezorgd en is afkomstig van haar collega’s. Er was nog enige onzekerheid, maar gisterochtend mocht ze mee. Nu volgt een periode van herstel en weer op de been komen. En uiteraard weer even wennen hier in huis. De katten moeten hun plaats in bed ook weer afstaan, en de zappers voor TV etc. moeten weer op mijn nachtkastje. Een feestje vieren gaat nog niet, maar dat dat er gaat komen staat zo vast als ons huis… We danken iedereen voor de morele steun in de afgelopen periode.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

26 reacties

 1. Annette Barendregt

  Drie weken! Pffft. Ik ben ontzettend blij voor jullie dat ze weer thuis is. Nu nog even aansterken (wekenlang, denk ik) en voor je het weet is alles weer okay in huize Laanstra! Ik vier toch een klein feestje, hoor! JIPPIE!

 2. oma

  Ha Antoinette en Sjoerd,

  Van harte gefeliciteerd dat jullie nu weer samen zijn.
  Wensen je een spoedig herstel, met zo’n mooi bos bloemen en een blijde man moet dat lukken.
  Je snel aangeleerde gewoonten zijn zo weer weg Sjoerd. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.