Macedonië
Macedonië

Macedonië

bVision Photography

Gisteren hebben we samen met de kinderen de kerst en nieuwjaar een beetje ingehaald. Door de ziekte van Antoinette was dat allemaal een beetje in het water gevallen. En onze uitwijk, een broodje kebab omdat er niets anders open was met de kerst, kon je ook niet echt feestelijk noemen. Tevens hebben we hiermee een voorschot genomen op ons huwelijksfeest aanstaande donderdag. We zijn met z’n allen gaan eten bij restaurant Macedonië in Margraten. Juist ja, dat dorp dat bekend is om zijn Amerikaans oorlogskerkhof. De MG bleef uiteraard thuis, anders hadden we ook wat mensen thuis moeten laten en we zijn met zijn allen in de Renault Megane gekropen. Het was heel gezellig en lekker en we zijn na afloop thuis nog even verder gegaan. Dus collega’s, als je iets ruikt, het zou best de taziki kunnen zijn, of een overvloed aan ouzo’s, dus blijf uit de buurt.

23 Comments

  1. Op deze wijze sla je twee vliegen in één klap, al weet ik bijna zeker dat je ze liever apart gevierd zou hebben. Gelukkig gaat het met Antoinette langzaam aan de goede kant op. Vraagje: Heb jij naast je MG TF een Renault Megane gekocht of is die van je dochter?
    Saludos de Albert

  2. Leuk dat jullie de feestdagen een beetje ingehaald hebben en vast een voorschotje op aanstaande donderdag hebben genomen. Ach en dat ochtendje knoflookgeur dat moeten je collega’ds maar voor lief nemen. 🙂

    Off topic, ja heerlijk he die filmpjes waren echt superconcerten. Denk dat de cd morgen wel binnen zal komen is zaterdag op de bus gegaan.

  3. Annette Barendregt

    Tsss, met zo’n tshirt aan gaat iedereen je zoenen! Oneerlijke concurrentie! Maar leuk om te lezen dat je etentje zo’n succes was. Het is jullie gegund.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.