Lepeltje – door Frank

Lepeltje – door Frank

Pas geleden kom ik binnen in onze huiskamer en zie onderstaand tafereel. Cookie heeft weer eens vergeten dat TicTac zijn zusje is (zelfde nest) en ligt innig omstrengeld lepeltje lepeltje  met haar. Ik kon het niet laten, vertederd als ik was door dit schouwspel, om er een foto van te maken. Ze werden daar wel een beetje wakker van, maar even later sliepen ze toch weer verder.  Nou was ik onlangs ook 38 jaar getrouwd en vertelde over dit tafereel aan mijn vrouw. Ik zeg tegen haar “zo liggen wij na al die jaren toch ook nog wel eens, lepeltje lepeltje”. Waarop zij zegt “ja, maar dan wel pollepels”. Daar kon ik het weer mee doen.

22 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: