Mooie karretjes
Mooie karretjes

Mooie karretjes

bVision Photography

Soms vind je juweeltjes zomaar in je postbak. Zoals de foto’s op deze pagina’s. De echte data daaromtrend kan ik niet achterhalen omdat er Franse kentekens opzitten. Hanscke was deze tegengekomen, had ze op de foto gezet, en vroeg zich af of ik het wel leuk zou vinden om deze te plaatsen. Of dat ik alleen maar eigen gefotografeerde auto’s zou plaatsen. Nee hoor, laatst hebben hier ook foto’s van Di Mario gestaan. Ik verzamel alles over klassieke en antieke auto’s. De mooie exemplaren mogen in mijn virtuele garage staan

bVision Photography

En de foto’s hier horen daar best wel in mijn virtuele garage thuis. Het zijn stuk voor stuk foto’s met een historie. Op de bovenste foto het Renault viertje (4CV) die de franse autoindustrie vlak na de oorlog weer op de kaart zette, schitterend toch. Trouwens de erachter staande Citroen Mehari was ook best wel excentriek. De andere foto’s van de enige echte Franse legende, de Traction Avant, een gangsterauto pur sang, maar wat liep dat ding fijn zeg, ik heb er ooit zelf in mogen rijden. Van dit soort auto’s wordt ik blij en vrolijk.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.