De MG van stal
De MG van stal

De MG van stal

Vandaag is mijn vrouw jarig, en daar hebben we gisteren even een voorschot op genomen door gezellig met de kinderen te gourmetten. Lekker een ontspannen weekend. We hebben voor de Pasen een weekend Oostende op het plan staan, dus dat gaat helemaal goed komen. Gisteren hebben we ook nog even de MG van stal gehaald, eens in de veertien dagen moet dat beest even de benen strekken. Doe je dat niet krijg je alleen maar problemen met auto’s. Die willen gewoon op tijd alles hebben draaien. Het voorkomt ook dat je alle vloeistoffen moet vervangen voor je de weg op gaat. En als je dan toch onderweg bent en langs een Intratuin komt die open is haal je toch gewoon alvast wat voorjaar in huis. Het moet nog gaan bloeien, maar de witte druifjes, de hyacinten, de amaryllis en de narcissen komen vanzelf wel uit. Vooral de hyacinten hebben we binnen staan. Dan ruikt straks het hele huis naar voorjaar. En die bolletjes zijn gelukkig niet zo duur als een fatsoenlijke bos bloemen. Alhoewel, we kopen twee bossen tulpen voor 5 euro en voor we een halve dag verder zijn is er als een gedeelte door een van de katten opgegeten. Kaatje is in dat opzicht een alleseter en een grote dief. Het is dat ze verder zo lief is, maar anders… Het weer zoals op de foto, daar wachten we met z’n allen op, toch.
Oh ja, die letters van degene die mij lief zijn… In willekeurige volgorde zijn dat mijn kinderen, mijn katten en mijn vrouw. En die N was om het moeilijk te maken, ik noem mijn vrouw nooit A, zoals alle anderen dat wel doen. Een Ratjetoe vandaag als ik dat allemaal nog eens over lees… En dan sla ik ook nog de helft over, maar daarover later.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Ik kan mij niet voorstellen dat deze foto afgelopen zondag is genomen ondanks het toen aanwezige zonnetje. Want een open kap bij die temperatuur en een vrouw die nog aan het herstellen is. Of zijn jullie van die diehards?

 2. Allereerst gefeliciteerd natuurlijk. Het was gisteren (hier in elk geval wel) mooi weer voor de MG , beetje koud misschien mar wel zonnig.
  Off topic, geluid was mooi maar ik heb het mijn mijn minicameraatje opgenomen vanuit een hoek dus klinkt niet super en de zaal was nog leeg verder.

 3. Felicidades met Netje. Leuk vooruitzicht met de Pasen om samen met A. en de MG TF naar Oostende te gaan. Afgelopen zaterdag mijn Honda CRX van stal gehaald en daarmee rijden we nu, want we willen begin maart weer terug naar Spanje. De MG’s van Albert blijven nog even in de winterstalling. Daar staan ze goed zonder pekel 😉
  Groetjes Mara

 4. Annette Barendregt

  Ik snap weinig van dat lettergedoe, maar in elk geval gefeliciteerd met de verjaardag van je vrouw. En fijn dat je lekker met de MG naar de Intratuin geweest ben. Was het niet een beetje te koud? Hier was het 6 graden en ik kan je vertellen: dat was om te fietsen niet echt aangenaam! 😉

 5. ha die Sjoerd, ratjetoe of niet..
  Je hebt vandaag een verjaardag te vieren! van harte!!
  Dat je het kunt vieren is al een feest en dan nog het feest zelf.
  Feliciteer haar namens mij en wens haar een GEZOND en LEVENSLUSTIG levensjaar toe!

  groet van Marlou

  .

 6. Hieperdepiep dan! En in de gloria!
  Dat laatste lukt sowieso wel als je in een MG gaat rijden.
  Hier piepen de sneeuwklokjes al hyper , de rest volgt later.#het meer kleurrijke

  Fijne dag saam, en geef dr een dikke tuut van mij X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.