Een ongeluk zit in een klein hoekje…
Een ongeluk zit in een klein hoekje…

Een ongeluk zit in een klein hoekje…

Vorige week speelde we met Ollie, onze kater. In plaats van kater mag je ook onze hond zeggen. Dat beest heeft ons geleerd om samen met hem hondje te spelen. Wij gooien een propje en Ollie gaat het razendsnel halen, om het vervolgens weer bij ons neer te leggen. Ofwel we hebben een kater die het fijn vindt om te apporteren. Het bijgaande filmpje is niet best van kwaliteit, dat komt omdat het in de avond is opgenomen, daarom duurt het ook niet zo lang. Ollie heeft heel veel energie. Zoveel dat het mij vorige week lukte om met een fraaie afleidende manoeuvre en propje weg te gooien en daarbij een spier te verrekken in mijn bovenarm. Het deed even pijn, ik had de tranen in mijn broek staan, maar een echte kerel vergeet ook snel. Een dag later werd op het werk en pallet met monitoren geleverd, en bij gebrek aan personeel, die waren allemaal carnaval aan het vieren, zou ik die wel even afladen. Helemaal mijn arm vergeten. En dat heb ik geweten, enkele nachten niet geslapen van de pijn. Maar nu gaat het allemaal weer een beetje en ben ik heel voorzichtig. Ik zal als mij arm weer genezen is, proberen om overdag eens een film te maken.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Onze katten en honden gaan ook goed samen, maar de kat komt niks terug brengen.
  Je hebt geen tennisarm, maar een monitorarm.
  Hopelijk ben je snel van de pijn af, rustig aan. oma

 2. Geweldig filmpje. Wij hebben destijds ook een kat gehad die het deed met lege pakjes sigaretten. Daarna met alle andere katten geprobeerd en nooit meer gelukt.
  Ennuhh het filmpje is de pijn in je arm wel waard 🙂
  OT. En als je halverwege rechtsaf slaat kom je bij het Praethuys en Boerhaave 🙂

 3. Leuk he, zo’n speels beest. Het is geen kwestie van leren, sommige katten doen dat gewoon. Onze Jopie ook toen hij klein was, tegenwoordig is hij wat luier, soms komt hij zijn muis nog terugbrengen maar vaak gaat hij er in z’n eentje wat mee liggen klooien.

 4. Hai Sjoerd,

  onze kat deed dat ook, jaren geleden, toen ik nog rookte.
  Als het pakje leeg was, maakte ik er een prop van en dat hoorde hij al.
  En rennen en apporteren.
  Enig om te zien!

  Het beste met je arm…
  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.