Volkswagen Bus
Volkswagen Bus

Volkswagen Bus

bVision Photography

Als je de tijd en de ruimte hebt om een auto te restaureren is het natuurlijk aantrekkelijk om dit ook te doen. Het maakt autorijden natuurlijk een stuk aangenamer voor mensen die geen leasebak voor de deur hebben staan. Neem nu deze oude Volkswagen bus. Je moet er uiteraard wel een bestemming voor hebben of het gewoon mooi vinden, zo’n platte laadbak. Alhoewel je met zes zitplaatsen al een heel eind komt. Maar deze zal als hij klaar is en met die wielen eronder zeker da aandacht trekken. Maar zo te zien is er nog een lange weg te gaan. Hij overigens gekeurd en mag zo de weg op. Tenminste als de voorplaat die voor de voorruit ligt op de juiste plaats gemonteerd wordt.

bVision Photography

Uit 1984 komt deze bus, inmiddels bijna 30 jaar oud en waarschijnlijk afkomstig uit een legerdump. Het is er een uit de derde generatie Volkswagen bussen en bij de liefhebber bekend als een T3 model. Het model is vierkanter van lijn dan de voorgaande twee modellen en sluit meer aan bij de eerder ontwikkelde klein vrachtwagen de LT die hier eerder in een brandweeruitvoering op de website stond. Hij mag nog niet mijn virtuele garage in. Eerst wat verder opknappen. Grappig is de plaats waar de bus staat, op de parkeerplaats bij de schipperskerk in Schipperskerk, een klein plaatsje in zuid Limburg.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.