Woensdag 31 december 1924
Woensdag 31 december 1924

Woensdag 31 december 1924

Deze datum heeft niets met vandaag te maken, maar ik raakte verzeild in een historische krant van die dag terwijl ik op zoek was naar een paardenslager, Slofstra, die hier in mijn jeugd op de Akerstraat in Hoensbroek een paardenslagerij had. Mij staat nog een tragisch ongeval voor ogen met zijn kinderen. Maar ik kan er niets meer over vinden. Maar goed, ik kwam bij deze krant uit en vond de volgende advertentie. Door erop te klikken opent deze in een groot formaat en is de tekst duidelijk te lezen. Ik vrond het wel grappig om het met u te delen… Frank had vandaag even geen tijd: die was druk aan het werk.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Han

    Wat een tijd was dat een gulden was al een vermogen. Ik heb nog 1/2 centen van vroeger, dat kan je toch ook haast niet meer voorstellen. Hier pakken ze nu 10 losse euro centen niet maar aan als betaal middel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.