Het maakte me blij – door Frank
Het maakte me blij – door Frank

Het maakte me blij – door Frank

Gisterenavond zat ik wat met mijn Ipad op facebook rond te kijken en kwam zo een muziekvideo tegen die iemand gedeeld had. Ik heb de video bekeken en beluisterd, en ik moet zeggen dat ik zelden iets gehoord heb wat me zo blij maakte als dit. Ik vond het in een woord geweldig. Vandaag ben ik even gaan kijken waar dit initiatief vandaan kwam en kwam zo op de site uit van Playing For Change. Connecting the World Through Music is hun motto.

Playing for Change is een multimedia-beweging die ontstaan is om mensen te inspireren, te verbinden, en zo vrede te brengen in de wereld door muziek. Het idee voor dit project is ontstaan ​​uit een gemeenschappelijke overtuiging dat muziek de kracht heeft om grenzen te slechten en afstanden te overwinnen tussen mensen. Het maakt niet uit of mensen afkomstig zijn uit verschillende geografische, politieke, economische, spirituele of ideologische achtergronden, muziek heeft de universele kracht om ons te verheffen en ons te verenigen als een gezamenlijke mensheid. En met deze waarheid in onze gedachten hebben we besloten om het te delen met de wereld. (vertaald uit het Engels)

Op de site vind je nog meer muziekfilmpjes, die ene wat mij blij maakte staat hieronder.

 


 

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.