Photography
Photography

Photography

Soms moet je wel eens wachten op een afspraak ook al was het je vrije dag waarop je toch moest gaan werken, en als je dat toch wat aan het spelen bent met je mobiele telefoon en de steentjes onder je voeten fotografeert en een deel van de inmiddels voor een groot deel afgebroken kolencentrale fotografeert, waarom dan niet met Photoshop de verveling omzetten in een plaatje, ik een logje, en jullie een foto. Het vierkante torentje was het eindpunt van de ruggeband die de kolen naar boven in de dagbunkers transporteerde. (klik 2 see me big)

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Annette Barendregt

  Gisteren kon ik hier niet op, maar nu loopt het weer als een zonnetje. En kan ik dus genieten van je mooie industriële foto. Je weet het: ik zie dat liever dan bloemetjes en bijtjes! Zien, hé? Niet doen! Hahahahaha.

 2. Deze log zorgt er in ieder geval voor dat als we de volgende keer in Zuid Limburg zijn, we het mijnmuseum in Heerlen gaan bezoeken. De hele geschiedenis van de mijnen in Zuid Limburg is op een bepaalde manier weggedrukt in de geschiedenis, maar ook in jouw provincie zelf. Of zie ik dat verkeerd? Weet jij soms de oorzaak?
  Vanaf de Costa del Sol waar het vandaag af en toe flink regende, saludos de Albert

 3. Hai Sjoerd,
  leuk om te zien, hoe ook jij aan het photoshoppen bent…
  Ik probeer het onder de knie te krijgen, maar heb te weinig geduld, helaas…
  Mooie foto trouwens…

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.