Witte rook
Witte rook

Witte rook

Dat katten personeel hebben zal inmiddels wel iedereen weten. Ze hebben ook een eigen rangorde. Degene die denkt dat die de baas kan spelen is Ollie, het wit/rode geval in het midden. De slimste van het hele stel ligt uiteraard onderin en is Zwarte Kaat, Ook wel eens Kaasje genoemd, vanwege een keurig getimede ontsnappingspoging inclusief een hele plak kaas. Sully, ons oudje Daisy, ligt bovenop, van haar eigen plekje verdreven door die twee wildebrassen van ons. Terwijl de inkt van onderstaande foto nog niet droog was heeft ze ook bij de laatste schermutselingen met Kaatje duidelijk het onderspit moeten delven. De arme oude doos heeft volgens mij nu de moed opgegeven, en heeft zich neergelegd bij de nieuwe rangorde is huis. We hebben gezamenlijk besloten dat Kaatje de nieuwe Paus(in)huis is. Ze heeft meteen besloten dat de twee tafeltjes niet meer op de foto mogen als de zon zo fel schijnt. En nee, ze zijn niet vuil…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Ik ga je van harte feliciteren met de nieuwe Paus. Onbewust ga ik er namelijk van uit dat je Rooms Katholiek bent omdat je al je hele leven in Zuid Limburg woont. Of heb ik het mis 😉 . Wat een plezante foto hoe jij je katten op de foto hebt gezet.
  Saludos de Albert

 2. frank-103

  Wij hebben er 1, maar die is hier ook de baas in huis. Gelukkig mogen wij van hem hier ook wonen, als we maar stil zitten zodat hij op een warme schoot kan slapen.

 3. oma

  Ha Sjoerd,

  Ook wij oudjes gaan het afleggen tegen de jongere generatie, net als wij het stokje hebben over genomen.
  Snuf is 12 jaar, maar als Benno te wild doet is het nog wel de baas, beetje dan. oma

 4. We hadden er tot een paar ammanden geleden 6 stuks, nu nog maar vier, maar met de 6 was het rustiger in huis dan nu met de 4.
  Die rangorde is nog niet helemaal bepaald tussen twee van de drie katers.
  En de poes die ziet het wel allemaal aan.

 5. Goedemorgen Sjoerd,

  Achach… ik heb met dat oudje te doen!!
  Je beschermt haar toch wel een beetje?
  Die twee doerakken redden zich wel…

  Mijn dochter heeft een 20-jarige oude dame, die Lola heet en die wordt zo nu en dan hevig geplaagd door de éénjarige Vlekkie.
  Ochoch… wat heb ik dan met haar te doen…

  Miauw van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.