Dit weekend vijf centimeter sneeuw verwacht
Dit weekend vijf centimeter sneeuw verwacht

Dit weekend vijf centimeter sneeuw verwacht

bVision Photography

Met deze titel in het achterhoofd bedacht ik me dat ik nog wat foto’s op mijn mobiel had staan van de laatste keer sneeuw in Limburg, van veertien dagen terug dus. Dat is dus een mooi vergelijk met wat ons in het weekend te wachten staat. Brrrr…

bVision Photography

De Volvo stond op een parkeerplaats bij de Makado, een groot winkelcentrum in Beek waar wij vaker onze boodschappen doen. Het is een Volvo Amazon (type 13134) uit 1969 en zo te zien ingezet als auto voor het dagelijkse gebruik,belastingvrij uiteraard en omgebouwd op LPG. Ofwel kost gene ene drol. Duurder uit aan de boodschappen bij Appie dan aan brandstof. Trouwens de waarde van de auto valt wat tegen, je krijgt ze al gerestaureerd aangeboden voor rond de vijf a zesduizend euro. Ik dacht dat ze rond de acht a tien lagen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Dit is dus letterlijk en figuurlijk “Regeren is vooruitzien” toen je deze foto’s nam. Je wordt wederom op je wenken bediend. Weer sneeuw, wat wil een echte Limburger nog meer die bijna 😉 in de bergen woont. Vanuit Los Boliches in Andalucia waar het qua weer lente is met een aangename temperatuur. De zon schijnt uitbundig op ons balkon. Grtz Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.