bVision Photography

Met deze titel in het achterhoofd bedacht ik me dat ik nog wat foto’s op mijn mobiel had staan van de laatste keer sneeuw in Limburg, van veertien dagen terug dus. Dat is dus een mooi vergelijk met wat ons in het weekend te wachten staat. Brrrr…

bVision Photography

De Volvo stond op een parkeerplaats bij de Makado, een groot winkelcentrum in Beek waar wij vaker onze boodschappen doen. Het is een Volvo Amazon (type 13134) uit 1969 en zo te zien ingezet als auto voor het dagelijkse gebruik,belastingvrij uiteraard en omgebouwd op LPG. Ofwel kost gene ene drol. Duurder uit aan de boodschappen bij Appie dan aan brandstof. Trouwens de waarde van de auto valt wat tegen, je krijgt ze al gerestaureerd aangeboden voor rond de vijf a zesduizend euro. Ik dacht dat ze rond de acht a tien lagen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Hier in Noord Holland valt waarschijnlijk geen sneeuw, maar koud is het hier wel! Leuk die oude Volvo, die zie je hier ook nog regelmatig rijden.

    frank-103
  2. Dit is dus letterlijk en figuurlijk “Regeren is vooruitzien” toen je deze foto’s nam. Je wordt wederom op je wenken bediend. Weer sneeuw, wat wil een echte Limburger nog meer die bijna 😉 in de bergen woont. Vanuit Los Boliches in Andalucia waar het qua weer lente is met een aangename temperatuur. De zon schijnt uitbundig op ons balkon. Grtz Albert

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.