Volvo P210 Duett B18
Volvo P210 Duett B18

Volvo P210 Duett B18

bVision Photography

Wat een heerlijk stoer monster deze Volvo P210 Duett. Hij wou maar wat graag op de foto, alleen ik had mijn camera niet bij me, dus maar even met de mobilette op de foto gezet. Dit is in vergelijking met de huidige stationcars een echte ruimte auto. Volgens mij kon je een hele klas aan kinderen meenemen, inclusief de bagage. Er heeft al eens eerder een Duett hier gestaan, maar dat was een reclameauto.

bVision Photography

Je kunt er van vinden wat je wil, maar deze uit kreis Heinsbergen ofkomstige Volvo P210 Duett gaat zo mijn virtuele garage in “ohne gewähr”. Alleen vrees ik dat ik binnenkort eens moet gaan uitbreiden…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.