Porsche 944
Porsche 944

Porsche 944

bVision Photography

Deze Porsche 944 uit 1984 trof ik aan op een kleine parkeerplaats in het dorpje Merkelbeek. Ik neem het u niet kwalijk als u niet weet waar het ligt. Het ligt tegen Brunssum aan. Hij ziet een beetje “sjebbetig” uit, een normaal Nederlands woord kan ik er niet voor vinden. Sjofel komt volgens mij het beste in de buurt. Ik denk dat de eigenaar met een busje cleaner en was een heel eind komt om dat gevoel weg te nemen. Opmerkelijk is dat de meeste Porsche rijders dit instapmodel links lieten liggen omdat voor de afwisseling hier de motor voorin lag. Het was een betrouwbare auto en als opvolger van de mindere Porsche 924 deed hij het uitstekend. De opvolger, de Porsche 968 is zelfs bij het publiek bijna niet bekend. Voor zijn leeftijd, bijna 30 jaar, ziet deze auto er nog goed uit.

bVision Photography

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

  1. frank-103

    Ik vind dit wel een mooie Porsche, het verschil met de 924 was vooral dat die bij Audi werd gemaakt en de 944 een echte Porsche was. Een 968 zie je inderdaad helemaal bijna niet, die zal wel heel kort verkocht zijn.
    Rode auto’s verkleuren allemaal snel, die kleur is niet zo duurzaam, te vaak met cleaner behandelen levert dan weer een witte Porsche op?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.