Opel in de reclame
Opel in de reclame

Opel in de reclame

bVision Photography

wat moet je zeggen van deze Opel Combo 1.7D met 60 pk en een eigen gewicht van 1075 kg en een heuse acceleratie van 0-100 km in 19.5 sec. Tenminste, dat laatste toen hij nieuw was. Het enige wat hij in ieder geval niet is, is groen

bVision Photography

Daarom natuurlijk deze camouflage van de Combo. Reclamebeest ervan maken zal de eigenaar gedacht hebben. En terecht, gezie het feit dal alles even met zelftappers is vast gezet doen mij vermoeden dat deze in zijn geheel is afgeschreven. Niet de virtuele garage in, wel leuk om eens tegen te komen onderweg. Trouwens als de kwalteit van het gras waar hij op staat bepalend is voor de QoS van de firma…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

10 Comments

  1. Terrebel

    Zo’n tweede leven voor een auto is toch leuker dan de schroothoop, vind ik dan. Kunstzinnig gedaan maar misschien hadden ze’m op kunstgras moeten zetten…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.