Goede vrijdag
Goede vrijdag

Goede vrijdag

Ik ben vrij vandaag, niet omdat het Goede Vrijdag is, maar gewoon omdat we daar zin in hadden. Een lekker lang weekend, nou ja op een uurtje na dan als de klok voorruit gaat, maar voor de rest hoop ik op veel zon en geen regen. Gisteren dwarrelden hier nog de sneeuwvlokjes naar beneden, maar daar heeft volgens mij iedereen de buik wel een beetje van vol. Als het een beetje meezit wordt het een lekker wandelweekend. Bergen zullen we wel niet tegenkomen, maar ik hoop wel wat fotogenieke momenten. De camera ligt al veel te lang los in de auto. Ik moet toch eens een checklist gaan maken wat je allemaal mee moet nemen als je foto’s wil gaan maken. En met foto’s maken bedoel ik geen kiekjes, nee echt voor de lol met de camera eropuit.
Zoals niet te vergeten:

 • camera
 • statief groot
 • Ministatief
 • geheugenkaarten leeg uiteraard
 • Batterijen vol uiteraard
 • lensdoekje
 • tele- en groothoeklens
 • Rugzak om het mee te nemen
 • Mijn vrouw niet te vergeten

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Je mag wel oppassen met dure apparatuur in de auto, ze lenen het zo van je.
  Maar een goede voorbereiding is het halve werk of een top foto. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

 2. frank-103

  Hier sneeuwt het ook en er is dit weekend geen voetbal, dus camera en vrouw blijven bij de kachel! Overigens heb ik doorgaans alleen een reserve-accu bij me en incidenteel de telelens, statieven, lensdoekjes en vrouw gaan nooit mee als er foto’s gemaakt moeten worden!

 3. Om het wandelweekend tot een succes te maken, zou ik het lijstje toch nog maar aanvullen met winterjas, muts, handschoenen en laarzen dan wel hoge schoenen, want warmte lijkt er nog niet in te zitten met Pasen. Wat dat betreft zullen we het eerder moeten hebben van Pinksteren, vrees ik. Desalniettemin een goede Goede Vrijdag en een prettig Paasweekend gewenst!

 4. Annette Barendregt

  Mijn lijstje ziet er toch anders uit, als ik ga fotograferen. Camera met volle batterij en een flesje water. Meer heb ik niet nodig. Ik fotografeer altijd uit de hand, geen lenzen en een supergrote SD kaart, die nooit vol raakt. Ben benieuwd wat voor moois je ons gaat voorschotelen! Fijne dag, Sjoerd. Maak er maar lekker veel!

 5. Ha die Sjoerd,

  tja… je moet wel, als je van die mooie fotoos als jij maakt!!
  Ik maak snelle kiekjes en daar ben ik tevreden mee.
  Maar als ik zo mooi zou fotograferen, dan zou ik ook een hele grote tas nodig hebben!

  Veel plezier en goede paas!
  Marlou

  .

   1. Dan heb je mij verkeerd begrepen. Ik ben ervan uitgegaan dat jouw MGTF in de garage staat en dat je in deze bijna wintertijd met al die pekel je Renault Megane gebruikt en op de achterbank 😉 je fototoestel ligt. Nu jij weer!
    Salu2 Albert

 6. Zin hebben is altijd een hele goede reden om iets te doen.
  Geniet volop Sjoerd, zonnebaden zal nog niet lukken, maar een mooie wandeling moet kunnen.
  En met zo’n mooi lijstje vergeet je niets.
  Fijne dagen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.